Grill hos Falcon-mannen Martin

Hej Blogg!

Idag har jag och mina 3 troll besökt Martin och Jossan. Jossan är höggravid och ska vilken dag möta smärtan, vi längtar. Eller ja, kanske inte efter att Jossan ska ha ont... utan att lilla bebisen ska komma!

Martin grillade lite super gott käk på den fina gröna Weber grillen och Jossan underhöll min galning till bebbe... och jag pysslade med de andra två.

Efter maten var det reklamdags på TV 3, barnen tyckte det var jätte kul att se farbror Martin och mamma på rutan och berättade det för pappa när de kom hem. Som om han inte visste *asg*


falcon bbq, falcon, martin, weber, grillat


Ha det fint!
/animegirl

Kommentarer
Postat av: Jennie

va kul att hon ska föda sanrt :)

2009-07-01 @ 21:53:58
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: ammizz

sv: Tack så jättemycket :)



Okej, jag är inte så jättebra på andra stilmallar för jag har alltid använt mig av Fashion ;p Men när jag går in och tittar så ser det ut som att headern i Author ska vara 710px (pixlar) bred, höjden står dock inte så du kan nog göra den vilken höjd du vill sen ändrar du bara i stilmallen så att höjden passar (om du inte vet hur så kan jag hjälpa dig). Men det är inte säkert att det funkar med vilken höjd som helst men du kan ju testa göra en bild i photoshop som är 710 pixlar bred och valfritt antal pixlar hög bara du kommer ihåg hur många pixlar hög du gjorde den :)



Okej! ska hålla utkik :D så himla spännande att få göra reklam! Hur får du jobben? är du med på nån sida där man får reda på castings och så eller? :)

2009-07-01 @ 22:11:01
URL: http://ammizz.blogg.se/
Postat av: Irena

Jag viiill seeeee reklamfilmen. När går den????

2009-07-01 @ 22:42:38
URL: http://mystorybook.blogg.se/
Postat av: Linda

Jodå, förutom när Marcus rymde så hade vi en bra dag. Du då?

2009-07-01 @ 22:45:38
URL: http://skimra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0