fan...

jag är nog sjuk... eller jäkligt allergisk. Ibland är det svårt att veta.




Men för övrigt är detta första dagen som jag verkligen kunnat andas ut på länge. Papprena är påskriva från det andra hållet, ni som känner mig vet vad jag menar. Kom igen... dansa hula hula med mig nu i firande!!! *dansar* ojoj... *host* *host* Men ett stort WIIIIIHIIIIII :)




Grym valborg på Er!
/animegirl

Egen designat kök från IKEA

Jag ÄLSKAR kök! Ska göra ett köks special för Er inom en snar framtid.

Gick igenom en massa foton på datorn, och då hittade jag bilder från vårt radhus som vi blåste om totalt och jag fick inreda. Åh, det var så kul! Men jobbigt, för jag var hög gravid med andra barnet då och kunde knappt gå... och sedan kom hon mitt i allt. Vi bodde i radhuset i två månader utan kök! Haha, det var tider det vill jag lova :)


ikea kök

ikea

micro och ugn från husqvarna


Köket är i vit högblank från IKEA, Abstrakt heter det. Intergrerade vitvaror, förutom ugn och micro som är från Husqvarna. This is my kind of style! Fast jag måste erkänna att jag börjar glida in mer åt det romantiska hållet också. *Drömmer mig bort*, finns juh så mycket fint dessa dagar.

Hejrå.
/animegirl

Trendiga Trädgården

Nu är det VÅR!

Och inspirationen spirar i mig. Vill visa er några av mina favoriter gällande en härlig trädgård. Här nedan kommer bilder på dessa härliga ting!


Nirvana dagbädd, EN DRÖM!
dag bädd från tgi designed to last
Källa: TGI Designed To Last


Snygga rosa vinglas i plast

från systerlycklig
Källa: www.systerlycklig.se


Romantiskt med betong rosor

källa: boställets sköna ting
Källa: Boställets Sköna Ting


Cool fåtölj för lata dagar,  och jag skulle placera den mitt i gräset!
källa: ikea
Källa: IKEA


Härligt fågelhus i metall från RICE

källa: inreda.com
Källa: www.inreda.com


Stämningsfulla facklor, perfekt för mys eller party!

källa: www.designonline.com
Källa: www.designonline.se


Ursöta Barbapappa krukor, perfekt för kidsen.
källa: www.bluebox.se
Källa: www.bluebox.se


Sist men inte minst, tuffa flugsmällare!

källa syster lycklig
Källa: www.systerlycklig.se


Ut i solen nu!
/animegirl

Som om det inte räckte...

... Så stack jag också iväg till ytterligare en pärla, nämligen Nyckelviken i Nacka! Perfekt för barn.

Men först måste jag berätta att jag har premiär kört motorvägen till Nynäshamn på väg mot Tiny & More (KOLLA "mode for kids), och den är inte öppen ännu (vägen alltså)!!! Haha, nu undrar ni nog hur det gick till? Jo, heter man Cecilia lyckas man det mesta... gled lite fint in på denna stängda motorväg och körde glatt och poppade musik.

Men så började det kännas lite konstigt och ensamt. Förutom massa gubbar längs vägen som jag tyckte jobbade vääääldigt farligt mitt ute i vägen!!! Och helt plötsligt upptäckte jag en väg längre bort mot höger som var väääldigt trafikerad... hmmm, börjar ana ugglor i mossen. Stannar vid några gubbar och undrar om jag är på villovägar: De skrattade och undrade hur tusan jag kom in här.

Ja, jag vände i alla fall efter detta och hitta den "rätta" vägen. Hihi. Tokigt! Sen kom jag tillslut fram i Nynäshamn.


i nynäshamn


När jag hämtat kidsen så åkte vi hem och bytte om, och packade mys mat till Nyckelviken. Skulle möta upp två vänner med deras troll också. Lite sena var vi, men kom iväg hyfsat ändå för en mamma med tre småttingar. Inte så lätt att ta sig genom ytterdörren kan jag säga dig!


barnstol


Alla kanske inte vet vad Nyckelviken är :) Jo, det är ett ställe som är perfekt att åka till för att koppla av, ELLER som oss, ha kul med barnen. Finns massa härlig skog och grönområden. Vatten och olika djur att titta på. Här är mina Humle och Dumle och kikar på höns.

nyckelviken


En skit stor båt åkte förbi :) ni kan tro att det var spännande!!!


en skit stor båt



Jätte härliga ställen för barnen att leka och ha kul på. Här är alla kompisar. De tankar bilen. De ska åka nånstans. Men jag vet dock inte vart. Säkert till något hemligt ställe där tråkiga föräldrar inte får vara!


leker bil


Wilma fick gunga högt. Hon älskade det. Men tro inte att jag fick gunga på fart... nehepp.. det var världens bästa Anna som skulle göra detta. Sååå härligt!


anna puttar på


Sen var mamma tvungen att åka hem och blogga.. haha. Näe, kan ju inte vara ute hela natten heller. Lite kallt. Här är vi påväg mot bilen. Kidsen somnade som två stockar, men lilla bebben höll låda långt efter, då hon sov en stund när vi var iväg.


sova


Dröm sött!
/animegirl

TINY & MORE

Okey.

Jag måste berätta att jag har hittat en pärla i Nynäshamn! Butiken är belägen i Nynäshamn, en bit utanför Stockholm. Istället för att jag ska skriva allt bra, så visar jag foton. Jag frågade om det gick bra att fota för bloggen, och fick äntligen svaret JA. Mycket trevligt!


tiny and more
Loggan


Skyltfönster


butiken tiny and more
Översikt rakt fram i butiken


till höger av ingången
Till höger finns en härlig avdelning med diverse,
och kolla... Barbapappa på hyllan. Love!


och snygg förvaring
Snyggt för barnrummet, och här är tjejen som jobbar i butiken. Sååå gullig!


bra vagnar
Förutom alla kläder och snygga prylar har de även Urban Jungle vagnar
(äger själv en tvilling vagn av detta märke!)


detta kit köpte jag till filippa
Detta köpte jag till Filippa 7 månader

Märken: Molo, Katvig och KikKid


Detta köpte jag till Jonis 4 år

Märken: Molo


Detta köpte jag till Wilma 3 år

Märken: Geggamoja Collection, Molo, Tiny Minymo


iklädd en bodysuit från katvig och mössa från kikkid
Flippen i några nya plagg. Fin!


Det är alltid roligt att uttrycka sig i text, men det blir så levande med bilder. Shoppade loss totalt idag, och sambon höll yxan i högsta hugg, men söt som man är kom man undan med livet i behåll ;)

Ett tips är att  göra en lite dagsutflykt. Nynäshamn har mycket fin natur att erbjuda, och en fin och trevlig butik. När jag köper saker framför allt till barnen så ska hela känslan vara rätt. Trevlig butik, med varierande kläder/prylar och priser... och något man kanske inte alltid kan sätta fingret på är bemötandendet man får... och här var det mysigt och upplevelsen total!

Hoppas ni blev inspirerade.

Sköt om
/animegirl



Blev inte som det var tänkt.

Hej kära blogg.

Idag har jag varit så fruktansvärt trött. Jobbade lite efter jag lämnat barnen på förskolan, men var inte effektiv. Hann dock med det viktiga. Badade Filippa då hon hade katrinplommon över hela sig, hon såg lite mer ren ut efter.


ligger i handduk


Sedan ringde Ullis (tjejpolare) och undrade om vi skulle ut på långpromenad. JA! sa jag, då jag verkligen behöver röra på dallret. Så jag packade ihop oss och åkte iväg (bra med bil!) haha... men hennes son Leon var så ledsen idag så vi kom aldrig iväg :( han hade så ont i magen! Så det blev inte som det var tänkt. Hade trevligt ändå, men synd om bubben.


babysitter


Men Filippa var glad, och lekte på. Hon har sovit ganska länge också. Härligt! Drack någon Chai latte från Espresso House, så jäkla gott!!!!! Mums, det ska inhandlas!


leker


Sen var det dags att hämta kidsen. Mina goa troll, idag har jag längtat efter dem :) härlig känsla! Och allt har varit bra, så vi åkte hemåt. Väl hemma försökte Jonis bryta sig in genom låset med skorna.. haha.


hemma


Gjorde ett försök till att se söt ut som alla andra som bloggar om kläder.. haha.. gick inte så bra =P men detta är i alla fall en super skön tunika från MQ.


på mig från mq


Klockan är över 18:00 och nu ska trebarns mamman iväg och storhandla... wohoooo.... eller inte... men det behövs ibland. Imorrn ska jag till Nynäshamn för att shoppa lite barnkläder. Ska bli kul!

Trevlig night.
/animegirl

Bilder när man bloggar? Tips och råd NU, tack :)

Haj!

Trött som få, Flippen har hållt mig vaken som vanligt och hon har verkligen varit skit grinig hela morgonen. Sitter ner i några minuter innan jag ska iväg med kidsen till förskolan. Det blir nog en bra dag ändå... tillslut...


håller mig vaken
Ser hon inte kaxig ut??


Annars funderar jag kring det här med att ha rätt till att lägga upp bilder. Lagerhause har ju hur mycket sött som helst. Inte kan man bara knycka? Men hur gör alla som bloggar? Har massor som jag vill blogga om, men man vill ju ha BILDER! Men vill ju veta att det är ok att lägga upp dem också... nån som har lite riktlinjer och tips?

Ciao,
/animegirl

Utflykt, deklaration och illustration

En snabbis.

Happ. Wilma  somnade i en sacosäck och jag kände mig uttråkad. Då tog jag med Filippa och Jonis på en promenad mot en lekprak. På vägen dit så kastade vi sten i en bäck, men sen var det att gunga som två tokar! Och Filippa fick titta på.


kastar sten vid en bäck


gungar högt


i himlen


När vi kom hem hade Wilma vaknat, hon såg ut som ett yrväder! Ja, och då var det dags att laga middag och för barnen att ta ett bad. Tony skötte detta (lyllo mig), medans jag satte mig med lite arbete vilket är såååå skönt när man får jobba ostört.


är yrvaken



Efter arbetet passade jag på att slutföra en illustration också. Jag älskar att pyssla med olika saker. Och är så glad att jag har en sambo som ger mig tid till att göra så också. TACK! PUSS! Här kommer i alla fall min illustration.


mamma älva


Sov gott :)
/animegirl

Filippas Fina Favorit saker.

Härlig dag.

Det blev inget igår med vännerna. Tony kände sig krasslig, men står på benen i alla fall. Inte mycket som nockar den mannen. Idag rullade vår vän "Nyan" förbi oväntat, kaffe blev det ju då förstås! Men inte Gevalia som man då kan tro, utan Nescafé i brist på annat. Satte oss i solen ute på verandan. Barnen fick hemma gjord yoghurt glass i solen.


glass i solen


Alltid kul att få besök. Barnen älskar Danne (som han heter egentligen), så de njöt och skulle visa hur de kan hoppa studsmatta. Tony var ju tvungen att visa vårt "hemma gym" som byggs i garaget också.


hemma gym


Vad barn har mycket energi! Helt sjukt. Men det är kul, men kan också göra en svimfärdig och illamående. Dock är det skönt att de är så nära i ålder så de sysselsätter sig och varandra bra. Nu får man utdelning för att skaffa barn tätt (13 månader mellan de första). De satt i sandlådan ett tag, och titta vad jag hitta. En strandad val! Haha.. nej, är ju en strandad haj. Tokigt.


sandlåda


Nu till Filippas Fina Favorit saker. Var bara tvungen att ta kort i trädgården i detta härliga vädret, synd att gräset inte hunnit bli så grönt. Är så inspirerad av sol och färger idag!


filippas vagn
Bugaboo vagn
www.bugaboo.com

Stroller Bag
www.elodiedetails.com


barbapappa
Barbapappa
Köpställe: boink (sickla)

bästa boken om mig
Köpställe: designtorget (sickla)

Lampa

Köställe: IKEA

Rosa apa (så fiiiin!)
www.blablakids.com

Rosa ram
Köpställe: lagerhaus

Napp (eska)
Köställe: ICA


bra att ha
Nattlampa från Lumilove
Köpställe: Babyplanet

Baby skallra från BRIO (absolut top favorit)

Köpställe: Clas Ohlsson


Härligt, härligt och återigen härligt!
/animegirl


lever jag eller?!

Tjaba.

Igår när Melvin med familja var här så var det jätte mysigt. Men alla var trötta, då är det skönt att umgås med människor man "får vara trött" inför. Barnen lekte jätte fint, och Melvin hittade älvan i sig.


melvin är tingeling


Filippa somnade ganska tidigt, runt 21 tiden har jag för mig. Dock vaknade hon klockan 23:30 och var helt hysterisk. Hon var hysterisk hela natten och jag har kämpat som aldrig förr med henne känns det som. Men lyckades hålla mig ganska lugn. Var i och för sig inte så glad när hon vaknade och gallskrek, men efter ett tag lugnade jag mig, men är så svårt när man är så sliten. När ska dessa hemska nätter ta slut? Lever jag eller?!

Tack och lov tog Tony henne på morgonen så jag fick sova lite. När jag hade gått upp så packade vi ihop allt vi behöver till en utflykt i Hellas Gården i Nacka. Tony tog bilen men jag, Jonis och Wilma tog bussen för att göra det hela lite mer spännande.


buss till hellas


Rickard, Rebecca och Melvin var redan där. Vi satte oss i gräset för att invänta Tony och Filippa. De kom efter en stund, och det är så bra för att vi har en vagn av märke Bugaboo, och där kan man använda sittdelen som en babysitter. Perfekt! På sig har Filippa en ursöt solhatt från Polarn O. Pyret!


polarn och pyret solhatt


Vi satt och fikade och pratade. Melvin var dock på språng hela tiden. En fotboll fanns att leka med för barnen. Wilma tyckte det var kul, och Melvin också. Jonathan var mest på upptåg på stenar och i skog.


fotboll


vart tog bollen vägen?


Vi åkte buss hem också. Det var en mysig utflykt och vädret är underbart! Men vad mycet kraft det går åt för att hitta på spännande dagar åt barnen, varje dag är ett nytt äventyr! Oftast är det roligt, men ibland drömmer man om att bara få vara ifred, även om man älskar sina barn mest i hela världen. Bara få andas. Men idag var underbart och roligt. På hemvägen gick vi förbi Statoil och köpte lite Malaco godis. Det är ju faktiskt lördag :)


malaco godis


Nu är vi hemkomna, alla är lite trötta. Om cirka 1 timme kommer ett par kompisar till oss. Ska grilla idag igen. Det är underbart med tomt och trevligt sällskap! Ser dock ut som en bomb slagit ner i vårt hus, men det får vår omgivning stå ut med.

Hoppas ni får en lika fin dag som oss!
/animegirl




Illustrationer av moi

min egen illustration
Min dotter Wilma (fast lite omgjord)


skuggning i photoshop
Min väns två barn


mamma älva
Äh.. testing, testing!


min vän!
Min vän Jennie och sonen Leo (första portträttet jag gjorde)


tuffare stil
Sambons bror med sonen Melvin (andra portträttet jag gjorde)


gjord av cecilia
Bara snabb lek


filippa
Första bilden jag gjorde när jag tog upp mitt skapar intresse


fasiken, fika, foto och lagerhaus

Hallå där!

Fasiken, fasiken, fasiken vad vi fick stressa idag! Det är inte bra, jag VET! Men ibland blir det så. Försökte dock inte stressa på barnen allt för mycket. Man kan ju tro att det är enkelt att lämna på dagis, men det är 3 ungar som ska äta frukost (varav en äter inte själv), sen ska de tvättas och få kläder på deras små kroppar. Mitt i allt det här så ska jag också få i mig något att äta och gärna duscha tack! När man tror att allt är klart hittar man inte kepan till Jonis, och när man hittat den så bajsar Filippa. Fasiken, igen.. haha, och man ska vara på verkstaden typ.... NU! Fort och skynda!

Trycker i kidsen i bilen, skrattar och försöker göra en lek av detta kaos. Det funkar och ungarna garvar åt sin tokiga morsa! Alla i bilen, skönt.. då bär det iväg. Lämnar in bilen på verkstaden för att byta däck.


däckbyte


Ja, bilen blir ju inte klar på stört så jag tar vagnen och drar iväg till Forum Nacka för att fördriva tiden. Lite stress för jag har vissa saker i arbetet jag måste få klart idag. Men man kan ju inget göra just nu, så det var bara att slappna av. Fick ett sms av Rebecca att hon gärna möter upp mig i Forum då hon visste att jag skulle dit.

köpcentrum i nacka


Jag och Filippa gick in på mitt gamla jobb som ligger där, Polarn O. Pyret. Hälsade på lite, alltid lika trevligt och massa fina kläder! Gick in på Lagerhaus också. Fanns så mycket fint jag ville tipsa om men jag fick absolut inte fota några produkter. Tråkigt och förargligt! Efter en stund kom Rebecca (svägerska) med något purkna Melvin. Han är också min soltstråle och älskar honom högt!


melvin är lite purken


Vi gick runt och mös, käkade lunch på världens bästa pasta ställe som jag aldrig kommer ihåg vad det heter. Gott i alla fall. Sen kämpade vi med att få barnen att somna så vi kunde fika en kort stund. Och det fick vi, men så fort vi druckit upp kaffet så vaknade de små liven. Och då var det också dags för mig att hämta bilen, och åka hem för att jobba!

jobbar med fakturor och utlägg


Efter jag hämtat kidsen så gav jag Filippa mat och började städa, alltid trevligt att ha det lite fint inför helgen. Och vips så var sambon hemma med grill mat och vin. Wohoooo!!! Mys pys. Detta är upp ätet nu, men vin finns kvar och vi inväntar sambons bror med familj (Rille, Rebecca och Melvin). Blir en lugn hemma kväll med barnen.


mums och mys!


En sak kan jag i och för sig visa från Lagerhause, det är den rosa retro ramen (dessa ramar är så fina och finns i flera färger). Fixade ihop två foton med två ramar. Den vita ni ser är en Ribba ram från IKEA. Ska luska lite hur jag kan få lägga upp snygga prylar på bloggen, för jag kan faktiskt inte köpa allt snyggt jag ser.. haha. Men förstår dock att man inte bara kan foto hursom och använda andras material.

fixat lite på sideboarden :)


Nu är sällskapet snart här och det är dags för mig att runda av. Jo, ska göra en rolig grej hemma så snart det går. Ska själv måla familjeporträtt i egen stil på en vägg i vardagsrummet, i chockrosa (huvudfärg). Köpa måttbeställd ram i silver finish för att montera runt porträttet. Ska bli kul att visa för Er, men det dröjer ett litet tag.

Trevlig och skön fredagskväll!
/animegirl

hinner inte...

BLOGGA!!!! :) Sitter med fakturor och utlägg just nu.

 Vi syns ikväll eller imorrn!
/animegirl

Pojkar kan också vara älvor!

Hej igen.

Jag är ju egentligen ingen deppig människa, så jag måste göra ett roligare inlägg innan dagen är slut. Detta handlar lite om könsrolllerna i samhället, men ta det inte så allvarligt här. Vi lekte med kostymer idag, såhär blev det :)


mys ponken!
I vårt hus får pojkar också vara älvor!


wilma var pirat med lite magi i sig.
Fru kapten!


så fina på denna bild!
Två fina älvor fulla av kärlek!


jag fick oxå klä ut mig, detta var det enda som passade :)
Mamma fick vara älva i brist på kläder ;)

Hörs imorrn. Ta hand om Er!
/animegirl



Astrid Lindgrens sjukhus

Ett trött hej.

Tog ett kliv ut i den underbara solen idag. Riktigt härligt och vi bara njöt. Men vandrade hemåt då min gravida svägerska skulle komma förbi. Vi pratade lite och mös, hennes mage är så fin!





Som jag nämnde förut  så skulle jag till BVC och allt såg bra ut, MEN hon har något syndrom som innebär att huvudet baktill blir platt och skevt, och henes panna har puttats ut. Kan ärligt säga att jag höll på att börja lipa, men höll tillbaka tårarna. Jag är trött som det är efter alla sömnlösa nätter, och att hon är sjuk hela tiden.... och det är just det. I och med att hon varit sjuk så mycket har hon fått ligga i baby sittern (då inte ryggen orkar bära en 7 kilos klump hela tiden), och detta för att hon har varit så täppt och haft problem med andningsvägarna. Då har huvudet blivit på detta vis.





Stackars min bebis, och jag känner mig som en dålig mamma! Så nu är remiss skickad till Astrid Lindgrens sjukhus, och läkaren vill att hon kommer dit snarast för att få en hjälm troligtvis. Denna ska regelera "skadan" och ska sitta på i några månader och det brukar vara jobbigt. Och mitt i sommaren!!! Känns som man är den skyldige, men jag orkar inte bära konstant plus att jag har två små till.

Ledsen i hjärtat,
animegirl

fånga dagen.

God förmiddag.

Hjälp vad jag är trött. Filippa gnällde hela kvällen igår, undrar om hon får tänder? Wilma la sig tidigt, och Jonathan var uppe längre då han sov en sväng efter dagis. Han började skrika vid bilen för att Wilma gick in före honom och då visste jag att han behövde sova en sväng. Jag och Jonis hann mysa en stund på kvällen för sambon tog lillan, musten hade gått ur mig gällande denna lilla godbit. Så är det ibland!


haha skön bild!


Hursom, Filippa somnade 02:40 och vaknade 04:30... det är  så påfrestande att ha sådana nätter jämt. Men faktiskt så somnade hon om efter någon timme så sov vi till 08:30!!! Brukar aldrig hända. Trots att jag känner mig lite lam idag, så ska vi starx ut och gå. Strax efter lunch ska vi till BVC och checka läget.

Nu ska jag ut och fånga dagen.
/animegirl

PHOTO: My rugrats









mina barn

han är så fin!

mammas wilda wilma

kul att klä ut sig!

egen gjorda
innan hemgång

äter






hejja polarn o. pyret!

Blir en snabbis :)

Jag blev så himla glad när jag skulle prova Polarn O. Pyret kläderna på Filippa. Innan satt deras lappar fast med en liten säkerhetsnål i plagget, och detta är ju verkligen inte bra ur säkerhets perspektiv för barn (och föräldrar då man kan sticka sig, ajaj). Men titta vad jag fann idag! Lapparna sitter fast med hjälp av en liten tråd-öggla och snöre.


Glad att dessa är utbytta till snören, istället att det är säkerhetsnålar.


När jag ändå är här måste jag bara visa upp kläderna på Flippen också. Jag har ju en förkärlek till starka färger och grönt och rosa ligger varmt om hjärtat. Ska lägga upp bilder på barnens rum (som är lite halvfärdiga) så förstår ni vad jag menar med rosa och grönt.

Annars en färg kombo som jag tycker är ursnygg, i mitt huvud tänker jag dock dessa färger på kuddar, gardiner och/eller ljus... iallafall... det är orange, mörkt rosa, lila och rött. Men när jag tänker efter är de ju super i ett mysigt och ombonat lekrum! Lite mulliga färger, och är i och för sig lite höstiga (därför väldigt mysigt) men vad gör det?




Nu kom jag bort mig lite, men var tvungen att göra en bild för att visa er vad jag tänkte med färgerna :) hursom, Filippa blev urgullig och jag måste ge en eloge till Polarn O. pyret återigen. Bra jobbat. Små saker som betyder mycket ändå. Flippo poserar nedan:


filippa i polarn kläderna.


Hon ser väl inte sådär jätte lycklig ut, haha.. mammas surbulle! Jisses vad denna lilla dam kan röja, vara vaken och gnälla. Tack och lov så har jag redan haft ett barn av samma karaktär, så dessa dagar vet man att det går över till slut. Men hjälper inte när man är helt färdig och har hört gnäll hela dagen lång. Men mamma älskar dig Flippen!


filippa sitter nu 7 månader gammal. här är haklappen också!


Det var allt gott folk!
/animegirl

Me, myself and I




















lite shopping.

God eftermiddag.

Idag behövde både jag och Filippa komma hemifrån. Träffade en kompis i Sickla Köpkvarter som också har en bebis som är väldigt vaken och aktiv. Vi var båda jätte trötta och tyckte det skulle vara bra att träffas och prata av sig. Så jag och Flippen tog på oss och drog efter frukost!




Hade absolut inte tänkt shoppa överhuvudtaget, men det blev ett par saker. Något som jag har svårt att hitta är skor, men "sprang på" två stycken faktiskt. Inga fancy direkt, men sköna vardags skor som passar till lite fint också.


Denna enkla men fina sko.
Köpställe: Din Sko
Pris: 279 kr



Dessa var sjukt sköna på foten, och jag är kräsen!
Köpställe: Skopunkten
Pris: 249 kr


Annars gick vi mest och pratade om våra liv, och spöken faktiskt... haha. Men kräkbebis som man har var jag på jakt efter haklappar, och en ny body då hon vuxit en hel del. Vill inte köpa så mycket idag då jag på tisdag nästa vecka ska jag köpa lite märkeskläder till barnen i en butik i Nynäshamn som heter Tiny & More, bilder på plaggen kommer nästa vecka! Bland annat kommer jag köpa kläder med ett print på Dalmatiner från Molo, heeeeelt underbara!


Det här kittet blev det i alla fall.

Köpställe: KappAhl (haklapp ONE SIZE)
Pris: 29:50 SEK/st

Köpställe: Polarn O. Pyret (body + strumpbyxa)
Pris: Body 145 SEK, Strumpbyxa 95 SEK


Ja, det var lite kort om min dag. Hörs sen!
/animegirl




ska inte bebisar sova?

Gokväll.

Det här kortet togs idag under en av stunden som jag bloggade. Detta är stället för Filippa några stunder under dagen. Hon är ett väldigt vaket och aktivt barn, så jag får ha henne i olika "stationer" när jag arbetar, eller bloggar iofs. Hehe men hon river på ganska bra där nere!





Efter hämtning av barn på dagis så såg det mer eller mindre ut på detta vis. Vi kom hem, Filippa skrek i vanlig ordning, men det är så det är. Jonathan och Wilma tvättar alltid händerna när de kommer in. Blä, basillusker!





Efter tvättning så passar Jonis på att mysa lite med lillasyster, och detta uppskattas enormt mycket av lillan. Hon verkligen avgudar sina stora syskon. Wilma står faktiskt fortfarande och tvättar händerna då hon är en väldigt nogrann tjejja.





En stund senare är Jonis helt inne i Nikelodeon i väntan på mat. Han gillar sina ap-kallingar sten mycket och vill gärna att mamma ska ta kort, posa vet han hur man gör ;)





Japp, nu var det dags för middag! Och vad serveras? Jo, en riktig lyxmåltid med familjen Dafgård. För Jonis blev det kåldolmar och för Wilma blev det kalops. Jag vet, hemma lagat till de små barnen.. men ibland orkar man bara inte! Det hemska är att Jonathan säger att hans favvo mat är micro-mat.. hmm... men faktiskt, så mycket micromat får de inte.





Wilma och Jonathan tog ett bad ihop. Olika långa bara. Wilma hade badat klart efter 2 minuter och Jonis efter 20 minuter.. lite skillnad. Medan Jonis badade på så gick Wilma och la sig, inga problem. Lillan Flippo var dock helt hysterisk, men somnade efter mycket om och men i sin säng. Då blev hon helt plötsligt gullig igen (men vaknade efter 20 min.. grrr).





Jag och Jonis hann i alla fall ha en grimas stund, väldigt lyckad. Kolla här! Haha, fint va?





Sen kom pappa hem helt plötsligt. Han hade ont och jag fick hjälpa honom av med kläderna. Blodig plast på armen som skulle av. Detta var hans första sittning, men ska dit 2 ggr till. Så tatueringen är ej klar. Men den blir nog jäkligt fin. Roligt!





Klockan är nu 22:20 och Filippa är fortfarande vaken och still going strong. Jag kan inte hjälpa att undra.... ska inte bebisar sova?

Ta hand om er
/animegirl

riktigt sugen.

Ja,

det är inte som det låter. Men måste erkänna att det kliar i fingrarna när det gäller bloggen, har en idé på bloggdesign men vet inte hur jag ska få till det. Måste helt klart ha hjälp!

Hursom, jag och Filippa har myst trots att hon är väldigt gnällig. Ibland tror jag öronen ska trilla av. Är svårt att jobba när något av barnen är sjuka, så idag har det inte blivit så mycket. Men kämpar på när hon sover.





Disken har jag gjort, men det var tydliga protester. Enligt Filippa får man inte ens gå på toaletten, det är tvär förbjudet! Fast det är klart att man måste, det får lillan stå ut med. Var så mycket disk att jag inte fick ner allt, och det blev inte så fint som jag ville då jag inte hann ta allt småplock på bänken. Imorrn är det väl lika mycket disk igen!!?





En annan sak som är lite rolig, när man är mamma, och då spelar det ingen roll hur fina kläder man har på sig (inte för jag är upp snoffsad idag)... men hursom... dessa fläckar man hittar på sig hela tiden! Det värsta är ju när man åker iväg och inser att man har intorkat snor på sig. Eller som sambon, gick runt på jobbet en halv dag och undrade vad det var som luktade. "Något fel på avloppet" trodde han, men då sa en kollega att han hade något på tröjan, och där var den! En alldeles härlig liten bebis kräkning. Trevligt! NOT!





Samtidigt som jag skrivit detta, har jag vaggat Flippen till sömns med foten på babysittern, nu är det dags att beta i lite jobb innan jag hämtar dagisbarnen. Wish me luck!

Ciao
/animegirl



En ny dag.

Gomorron.

Dag igen, sovit minimalt på grund av lilla dotter. Börjar bli riktigt sliten. Sambon var inte på det bästa humöret när han klev upp, och det var inte vår son Jonathan på 4 år heller, så de kivades lite med sina bestämda viljor.



Jag sitter och känner mig bakis, och håller på att göra kaffe. Väntar även på en leverans med såna här träningsmattor som finns när man tränar Judo. Sambon håller på att pyssla ihop ett träningsrum i garaget med diverse saker som jag inte vet vad de kallas för. Mmmmm... dags för kaffet!



Hade tänkt att gå ut med dottern idag, men luften är kall och då funkar det inte med hennes luftrörs katarr. Får stanna inne idag också. Ikväll är det sambon som får tid, han ska tatuera sig! Lägger upp bild sen. Själv ska jag ta tag i huste, det ser för crappigt ut... men så är det med tre barn  och sjukdom, det hinns inte med! Ser i och för sig ut så ibland när alla är friska. Orken räcker inte till bara, annars är vi väldigt måna om att det ska vara städat och plockat då vi blir stressade av allt som är framme. Usch titta här!


Annars så tänker jag en hel del på bloggen nu. Tycker det känns kul och vill få den lite fin, så det ska det jobbas på att få till (när tid och kunskap finnes). Sen ska jag ta tag i att skriva om saker jag länge velat skriva av mig.

Sköt om!
/animegirl

galen mamma på ICA maxi.

Tjaba.

Haha, att vara instängd med sjuka barn i en vecka gör en lite galen, eller inte så lite! Känner mig just nu helt missanpassad i samhället och kommer inte ens ihåg hur man pratar vuxen språk.. så därför bestämde jag mig för att få egen tid idag. När sambon kom hem fick han ta över barn och hushåll.



Iväg åkte jag med en kär vän som heter Jennie, hon har två små killar. Vi har så himla kul och vi garvar hela tiden, och det är så skönt att mitt i denna vardag full med liv, rörelser och sjukdomar få sig ett gott skratt och bara få känna sig som Cecilia igen. Inte bara mamma.



Det blev en spontan shoppingtripp till ett stort köpcentrum, där det blev shopping på rekordtid... synd att jag inte hade kameran med, då vi var helt svett efter detta maraton lopp, eller mer jag. För det är jag som bär på massa extra kilon.. men men thats life! Just nu ser jag ut som svamp bob fyrkant, men jag är glad ändå :)

Vid 20:00 stängde centrumet, och det ville inte hålla special öppet för oss, så vi for vidare till ICA Maxi som har öppet till 22:00, och där gick vi tills de stängde som två söta pantertanter :) har köpt en groda, äggkoppar och lite andra godheter. Jennie fick också med sig en groda, de är kompisar.

Nu sitter jag framför datorn och varvar ner efter denna dag. Och Tessan, har tänkt på dig hela dagen och är så glad att pyret har det bra i magen! :)

Natti
/animegirl

Alla andra har ju... så varför inte jag?

Okey.

Har länge tänkt på att skaffa en blogg där jag kan skriva av mig. Är ju så inne och blogga också, så det måste man ju hänga på ;)

Just nu sitter jag hemma med en kopp kaffe, jobbar medan lillan sover, men passade på att ta en paus för att skapa denna blogg. Lillan som egentligen heter Filippa och som är 7 månader har luftrörs katarr och har hostat rejält i en vecka nu! Sömnlösa nätter och dagar... men så är det ibland, bara att bita ihop och ta hand om sjuklingen. De andra två har också varit sjuka med hosta och nässerlutslag. Wilma hade rejält och klättrade upp på hals och ansikte, så det blev akuten.



Har tänkt att skriva om mina upplevelser här, både smärtsamma och underbara. Som när man går gymnasiet och vet att sin pappa ska dö närsom, man skär sig i sin ensamhet och bara vill försvinna. Men ändå tar man sig ut och spelar teater gentemot världen och låtsas som man är hur stark som helst!



Men också om vändningen, dagen jag tog mig i kragen och växte enormt. Gjorde projekt som kom ut i massmedia och  bestämade mig för att livet skulle gå vidare.. och gissa vad.. det gjorde det! :)



Nu vaknade min sjuka bebis, så ska ta hand om henne. Vi hörs sen!

Sköt om!
/animegirl

RSS 2.0