Aptest: lägga upp mobilfoto på blo

0-42f16e5e6d10f1066635d767e824f80c.png

Kolla varifrån!

Aptest: lägga upp mobilfoto på bloggen


Ge mig mer TID. Nu!

Gokväll.

Jag kan helt ärligt säga att det är svårt att hitta tid till barnböckerna, samtidigt som jag brinner för detta! Dels har jag tre knoddar att ta hand om, jag jobbar ihop med bebisen och sambon kommer hem sent och man ska vara fröken social... När, när, när ska jag få till det? Idag har jag inte ägnat en sekund, förutom i huvudet.. och det är alltid något!

Mitt huvud och hjärta sprudlar kring detta projekt, min dröm. Jag har precis börjat på ytterligare ett manus som jag är riktigt exalterad över! Alla mina idéer kommer från mig själv, mina fantasier när jag var liten (och jag hade livlig fantasi).. men också från mina tre troll som jag har skapat då de är en enorm inspiration.Filippa "Flippen" 9 mån, Jonathan "Jonis" 4 år, Wilda Wilma "Lullan" 3 år


 Nu ska jag ha lite koll på 3:an och 6:an, då reklamfilmen börjar sändas smått ikväll...
(dock väldigt sent)

Sköt om!
/animegirl

Min dröm = Barnboksförfattare!

Okey.

Nu är det ute i luften. JA! Jag vill bli barnboksförfattare... och inte nog med det så vill jag illustrera dem själv!


dröm om att bli barnboksförfattare. illustration: cecilia svensson. bilden får ej användas/kopieras utan min tillåtlese!
Bilden får EJ användas utan min tillåtelse


Man kan väl inte påstå att jag är den bästa illustratören som går på denna jord och helt ärligt har jag just tagit upp detta intresse och är i "läro process". Dock sprudlar jag av idéer!! Två manus är mer eller mindre klart och nu saknas det bara illustrationer.

Men det är inte så bara dock.. det tar tid. Och så fort en illustration är klar så kommer jag på något nytt jag vill tillägga eller ändra. Typiskt. Det tar massa tid då jag försöker hitta "min" stil, men det är helt okey!


cecilia svensson. bilden får ej användas utan min tillåtelse!
Bilden får EJ användas utan min tillåtelse


Nu tänker jag vara öppen med min dröm och skriva här på bloggen om mina framsteg (och/eller baksteg) i denna långa process.

Du är välkommen att följa den!

Reklaminspelning hela helgen!

Hej.

Nu har vi spelat in det sista i den reklamfilm som kommer rulla på kvällarna i TV3. Inspelningarna sker i designern Synnöve Mork´s (med familj) hem och trädgård, som är ett otroligt vackert ställe! Denna helg joinade Calle Schulman och hans assistent för att checka läget.

Jag fick förra gången inte yppa vad reklaminspelningen handlade om, med nu kan jag äntligen berätta detta då det hela ska börja sändas i veckan! Det handlar om öl, och varumärket är Falcon. Så här såg helgen ut:

DAG1:


falcon
Fina villan där inspelningarna tog plats.Gänget i full gång med ett klipp.Dottern Filippa var med mamma.En sådan där nedrans ego-bild... ett måste på en blogg!Oj, jisses amalia.. vad kameran är nära  *inte van* men roligt var det!Efter inspelningsdagen blev det pizza i vår villa.


DAG 2:Martin och Mange kollar allt ser bra ut..Här filmas och planeras det för fullt!Martin som har huvudrollen i reklamfilmerna. Grrrr, du "bröt" min tå!
(Haha, fråga om ni undrar över detta)


falcon, calle schulman, metronome
VD:n Mats för Metronome och Calle Schulman grillar hel kyckling.Mats föräldrar spelade mina päron under denna dag,
och de var alltså Martins svärföräldrar i reklamen *söta*.Håll utkik efter lusthuset.Insidan på lusthuset. Mange piffar inför inspelning här.Nu var det klart. Hej då roliga upplevelse!


Som sagt, det har varit grymt kul (trots att jag är en liten statist). Tackar teamet för denna upplevelse och önskar Er alla en härlig sommar!

På återseende?

/cicci

Reklaminspelning 2

Hej söta!

Jag har varit så trött, och inte orkat uppdatera bloggen... sorry...

Idag är det reklaminspelning (omgång nr 2), så jag återkommer om hur dagen gått med lite bilder!

Hej´rå
animegirl

Bunny hängare

Hej.

Jag har lekt lite, ni får ursäkta armen... hade ingen ork (klockan är 23:24)

Annars idag har jag:

Jobbat
Träffat Jennie en sväng
Fått tag på höger sandal och fick läderbalsam som plåster på såret
Pussat på barnens nya kusin (3 dagar gammal)
Tagit en Power Walk
Haft picknick och vattenkrig med kidsen
Målat barnens naglar

...Kan  ha varit nåt mer...

Natti!
/animegirl

Bad shoe-day!

Haha!

Tillåt mig skratta. Köpte ett par sandaler på Crispin igår, och idag skulle jag ta på dem för en liten promenad... tog på första skon (stlk 37 och vänsterskon), perfekt! Yes, äntligen ett par skor som passar mig! Tar fram andra och tycker det ser lite konstigt ut.. dels för att den ser stor ut (stlk 41) plus att den också råkar vara av den vänstra sko-sorten!!! Jahapp. Roligt. Underbart. Fasiken vad dåligt! Tar upp telefonen och ringer, de tror att de har en högersko till mig... får se imorrn när jag kommer dit.


Hihi. Så dåligt att jag måste skratta!


Annars. Trött på mina mammakilon. Boxas nästan varje dag och cyklar. Så himla ont i rumpa-pumpan efter den hårda cykelsadeln. Men vill man bli fin får man lida pin, har jag hört... jag kämpar på!Försöker se tuff och hård ut... vet inte om det lyckas?


Idag fyller jag år, men hade kalas igår. Mycket trevligt! Här är en liten bild av några av presenterna och tårtan. Kommer av sambon få en super söt rosa Sony Ericsson mobil. Weeeeiiii! Men den är inte med på bilden som ni ser.Just det.. they call me "Lajn". Mitt smeknamn från förr!


Hej´rå!
/animegirlGrattis till mig!

Hej hopp.

Idag den 22 juni så fyller jag 28 år! Jisses. Blir lugnt då vi hade kalas igår. Är dock roligt att få massa gratulationer på denna dag, och det har jag verkligen fått! Tack alla!Gammal gumma ;)


Ha en skön dag i solen!
/animegirl

Älskade Anime

Halloj.

Sitter och drönar framför datorn. Har ej laddat över nya foton från helgen och är så slö idag att  jag orkar inte! Däremot så sitter jag på you tube och ser på/lyssnar på anime-intron från mina anime favissar *drömmer mig tillbaks* 

Dessa filmer kan jag utantill och älskar dem högt, de är såååå bra och jag kommer aldrig bli för gammal för dem. Började kolla på anime när jag var 5 år och nu går de i arv till mina kids. Så det är roligt!

Här kommer mina barn favoriter:Starzinger, absoluta favoriten. Jag ÄR prinsessan Aurora! Mot Great king planeten!Fina Candy Candy. Ojoj vad jag gråtit till dig!Rai ska jaga den fruktade Chirano, spännande!Älskade Sandybell. Får jag en dotter till så ska hon få ditt namn!Cyborg 009. Haha.. rösterna!Toward the terra. Älskar denna filmen!


Tack mamma och pappa som köpte massa anime till mig trots min ringa ålder!

Natti!
/animegirlPiffa dax i kidsens sovrum

Tjohoj.

Nu har vi bott i villan i 1 1/2 år. Vi har målat i alla rum, men då jag blev gravid med Filippa så fort vi flyttat hit och jag var inlagd på sjukhus så har vi inte hunnit med "piffet" runtom i huset. Barnens sovrum vill jag verkligen piffa i först, då jag vill att det ska vara mysigt men ändå inbjudande till lek. Nu är det bara väldigt lamt i rummet. Så här ser det ut:


inreda barnrum, väggmålning


sovrum, väggmålning


Jag vill att rummet ska bli skog inspirerad, fast i barntouch. Det ska ha temat "Gruffalon" (en mycket härlig barnbok som barnen bara älskar). Jag ska med hjälp av en projektor eller overhead måla på väggarna i rummet och förutom en stor Gruffalo ska det finnas björkar, granar, stenar, myrstig, andra karaktärer från boken (en mus, räv, orm osv) men även ska jag lägga till små busiga minitroll här och där.


underbar barbok, inredning, väggmålning


Jag vill också få en mysig belysning som hör till temat i rummet och har hittat helt underbara lampor från house of hedda. Vill också få upp ljusslingor här och var, men har inte hittat rätt där ännu.. men de här tre lamporna blir det!


house of hedda


house of hedda


house of heddaJag återkommer med resultatet, dock kommer det att dröja något. Inga projekt över sommaren!

Nu ska jag googla efter projektor och overhead. Tips på det någon?
/animegirl


Gah... Jag har dubbelhaka!

Varför har ingen sagt nåt? Haha, det var ju nice suprise att upptäcka detta faktum.

Efter jag sett reklamfilmen när min haka hade uppenbarat sig så var jag tvungen att kolla på andra nytagna bilder där hakan syns hyfsat.. och JA, det ser ut som en dubbelhaka. I reklamfilmen så ser man typ inget annat än min näsa och haka, så det är klart att man kanske tänker mer på det då, plus att jag skrynklar ihop mig när jag skrattar.. men ändå..

Nu är det dags för träning och bli av med dessa extra mammakilon.... de ska väck! Cecilia ska komma tillbaks. Inte för att det är något fel att ha dubbelhaka, bara att jag är inte van vid det och trivs helt enkelt inte.. jag vet att man inte ska prata om hur mycket man väger osv och att man ska vara nöjd med sig själv. Men jag väger +15 kilo och NEJ jag är inte nöjd med mig själv såhär.. trivs helt enkelt inte. Men det är då man inte bara ska klaga, vilket jag bara gjort.. utan man ska ta saken i slag och göra något åt det.

Nu sticker jag ut och tränar hårt i 20 min, det är allt jag klarar just nu. Under tiden kan ni ju beundra dessa kort på mig där jag försökt analysera min haka..


lite skumt
Från när jag gjorde mig iordning precis innan vi ska iväg till reklaminspelningen


väntans tider
Från reklaminspelningen (dock grejar jag nåt konstigt med min mun)


profil
Från idag när jag fick min hak-chock!


Nu hoppar jag iväg och tränar. Syns sen!
/animegirl

Idag har jag sett reklamfilmen!

Den var superbra!!!

Martin är grym och jag är mäkta stolt över vår vän. Haha, mig ser man i en sekund och jag kände knappt igen mig :) det var verkligen extrem närbild i profil när jag ler så man ser en söt liten dubbelhaka.. hihi!

Ska bli jätte kul att se den på TV3 någon gång nästa vecka. Håll utkik!


med wilma
Martin med min dotter Wilma på axlarna


Sköt om!
/animegirl

Bild på mig när jag är GAMMAL TANT

Haha..

Den här gjorde min son som då precis hade fyllt 4 år... jag måste bara lägga upp den då jag tycker han är väldigt detaljerad. Så här kommer en underbar bild av mig när jag är gammal. Ja, för det var så han sa "Titta mamma, det är du när du blir gammal" och lämnade stolt över sin teckning till mig... babbel babbel, här kommer den:


min fyraåriga son har ritat denna
Bilden får ej användas utan min tillåtelse


jonathan 4 år
Bilden får ej användas utan min tillåtelse


Visst blir jag fin som gammal tant?
/animegirl

Warning: SHARKS!

Halloj.

Nu har jag fått lite egentid och då valde jag att sitta framför datorn en sväng, men är så trött att det inte blev som jag tänkt... hade en idé om att Jonis (min son) typ gungar in i en haj, då han älskar hajar. Men fick inte till snitsen, inte heller med texten.. är för trött. Men det gör inget... och här kommer bilden ändå!


gunga i munnen på en haj
Bilden får inte användas utan min tillåtelse


See ya´ll.
/en mör animegirl


Källor:
Bild på vithaj: http://shark-en.blogspot.com/
Bild på skylt (men jag har mixat med texten): www.zazzle.co.ukAkuten hela dagen...

Hej alla goa!

Min bebis fick ett rejält astma-anfall idag, så jag har varit på barnakuten hela dagen och fått hjälp... usch, var så läskigt! Inte första gången dock, men man blir alltid rädd när det slår till så snabbt. Hon fick andas i en maskin fyra gånger och de kollade syresättningen titt som tätt då den inte var klockren. Nu mår hon ganska bra, men vi fortsätter att medicinera hårt hemma och blir hon sämre ska vi åka in igen..

Jag har inte hunnit svara på alla inlägg som jag fått under kvällen igår och under dagen idag.. men jag ska göra det!

Hör av mig senare ikväll när allt lugnat sig lite *helt slut* måsta ha maaaaaat! Sen vill jag photoshopa :)

Sköt om!
/animegirl

Kommer jag att bli uppäten av en T-rex?


Haha.. lekt lite bara...


dinosaurie dinosaur
Bilden får ej användas utan min tillåtelse!


Ha en skön kväll!

/animegirl
(med en skrikande dotter i bakgrunden.. grrr....)

Marabou Sommar!


Den är så god att jag smällde i mig en hel kaka igår! Muuums!

så god
Bilden får ej användas utan min tillåtelse!


Var det du som åt upp min marabou? *skratt*
/animegirl

Reklaminspelning och underbara Synnöve Mork

Hej.

Jag har haft en alldeles underbar dag! I lördags befann jag mig i ett underbart hem som agerar plats för en reklaminspelning där en kär vän spelar huvudrollen och jag en av statisterna. Hemmet hör till den otroligt duktiga designern/inredaren Synnöve Mork, som förutom sin talang är en helt underbar människa!

Den reklam som spelas in här ska sändas i sommar (någon vecka efter midsommar) och när ni hör "Hej, jag heter Martin" så vet ni att det är rätt reklam! Jag spelar huvudrollens flickvän och kommer dyka upp några sekunder här och var...

Här kommer några bilder från dagen, men då reklamfilmen ej är klar vill jag inte avslöja för mycket och vilket varumärke det handlar om. Men jag gör en liten uppföljning när allt är igång och återkommer med fler bilder från mer inspelningar!

Fotona är mina egna och får EJ användas utan min tillåtlese!


reklaminspelning
Vi har precis kommit dit. Min sambo Tony (också statist) och bebis Filippa.


reklaminspelning
I detta kök sker en del av inspelningarna.


martin efter inspelningen
En glad "Tatada- Martin" efter en inspelning. Håll utkik efter mannen i förkläde!


vaggar filippa
Fina (hög-gravida) Josefin vaggar min Filippa till sömns. Tack sötis!


lampa inför inspelning
Stark och varm lampa.


designer och underbar människa
Synnöve Mork med sin älskade hund Flora.


team inspelning
Rigga för nästa inspelning.


inför reklaminspelning
Snart dags för inspelning. Spännande!


reklaminspelning
Min underbara vän Martin strax innan inspelning.


Tack alla för en underbart rolig dag!
/animegirl
Trollet vill ha BLING BLING..

... eller.. ja...

Sitter här med ett glas vin. Sambon lagar mat ock kidsen softar. Då passade jag på att "trolla" lite.. skissade på mitt troll som ska in i landskapsbilden jag gjort. Nu har jag inte lagt några skuggor eller så (på trollet).. men det kommer!

illustartör: cecilia svensson, bilden får ej användas utan min tillåtelse!
Bilden får ej användas utan min tillåtelse


får ej användas utan min tillåtelse
Bilden får ej användas utan min tillåtelse


Snart ska barnen över och bada hos Martin och Jossan. Imorrn blir det en spännande dag som jag abslout kommer blogga om senare!

Skön helg!
/animegirl

va fattar inte?

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/771054/animegirl?claim=uqvbn4dktdm">Följ min blogg med bloglovin</a>

va ska man lägga det i ett inlägg?

Bio, Tårta och "Bullen"

pettson och findus med wilma

monster vs aliens med jonathan

mumsig jordgubbstårta med maräng

mys med tjej

Hej´rå!
/animegirl

Illustrations träning.. det är hårt det!

Halloj.

Här kommer en illustration jag håller på med, den är enbart i träningssyfte... men herre amalia vad jag får ont i rumpan av denna hårda stol vi har till att sitta framför datorn... så det är hårt att illustrera! Bilden är ej klar.. det ska komma ytterligare en detalj...


av cecilia svensson
Bilden är min egen och får inte användas utan min tillåtelse!


Jo, har hittat en ny sysselsättning utöver mina tusen andra.. göra egna penslar i Photoshop. Jätte kul!

See ya later alligaterrrr!
/animegirl

Kalas i himlen...

... det har min pappa idag!


Hurra, hurra, hurra älskade pappa! Idag skulle vi ha dop för Filippa i din ära i den kyrka du begravdes i, men bror blev ju så sjuk i någon förkylnings influensa. Tråkigt och hjärtat brast att det inte blev av. Har dock tänkt på dig idag och lagt fram en liten "trägrej" du gjort för många år sedan som alltid låg på ditt skrivbord... lilla träskylten med ditt namn på... den är så du!

Kan inte fatta att det gått snart 9 år sedan du dog, tiden går snabbt. Jag önskar att du hade träffat mina barn, och att de hade fått äran att träffa världens bästa pappa, morfar och man!


dog i cancer
 Jag älskar och saknar dig!

Puss!
/din dottra

Besviken...

Blir inget dop... min familj i Småland är sjuka. I och med att barnen har så svår astma kan jag inte dra med dem till ett sjukt hus, och Filippa medicineras redan hårt för andningen. Håller på att försöka få tag på prästen för att se om det finns något annat datum... vet dock att det är knökfullt på sommaren.

Fick erbjudande av min kusins fru att bo hos dem, men grejen är att jag vill att mamma och lillebror ska vara med. Jonis satt i Tonys knä igår och grät för han ville till mormor... så vi kan inte åka ner och sen inte träffa mormor och morbror. Fast jag är oehört tacksam för erbjudandet, så fint!!!

Smärtar också att det skulle vara på min döde pappas födelsedag, kändes som jag gjorde något speciellt för honom. Så nu känner jag mig lite som en svikare, eller... kan inte riktigt förklara...

Men så är det. Får ta nya tag!

/animegirl

Till CYPERN utan kids!

Hallooooo.

Sitter snabbt här, ska alldeles strax åka till Astrid Lindgrens sjukhus och undersöka Filippas huvud. Hennes huvudform kan vara lite tokig, och eventuellt behöver hon hjälm.

Men annars så har jag varit helt slut, och är fortfarande för den delen! Men igår sa Tony till mig att boka en resa. Så det är ju klart att jag bokade på sekunden, ifall han skulle ändra sig.. haha. Det blir en vecka på Cypern med min bror Dennis. Helt sjukt, ska jag sova, sola, bada och slappa? Hoppas jag kommer ihåg hur man gör. Ett stort grattis till mig över denna händelse, kommer sakna barnen men fy vad äckligt skönt det ska bli!

härligt vatten
bilden: www.supersavetravel.se

Nu ska jag dra, sen blir det vårfest på ungarnas förskola med uppträdande och picknick. Passar på att tacka underbara Pia som är kontaktperson för Jonis på förskolan, hon får stå ut med snurriga och stressiga mig nästan varje dag ;)

/animegirlRSS 2.0