NEJ

... fick precis mess av Tony (sambon), hon blir sämre trots alla insatser.. va fan.. *mitt hjärta brister*

Vår lilla tjej!!!

Hej.

Nu har jag fått lite förfrågningar om mitt bloggande. Den är inte så aktiv som ni märker.. och det kommer den troligtvis inte vara den kommande veckan heller..

Jag sitter här och är helt slut, tårögd och känner mig tom.. Filippa ligger på sjukhus igen. Hon syresätter sig väldigt dåligt, proppas med mediciner och ligger med syrgas. Det var en vecka sedan vi låg inne på sjukhus sist..

Nu är det ju så att jag också har väldiga besvär av min astma. Medicinerar hårt och det gör mig väldigt svag och skakig. Så jag har inte kraft att ta hand om vår lilla tjej. Jag känner mig förbannad just nu.. DET FÅR VARA NOG NU! Vad hon får kämpa... både jag och Tony har gråtit idag, vill inte se dig sådär sjuk gumman... hur mycket ska hennes kropp orka?

Annars så fyllde vår Wilma fyra år idag! GRATTIS älskling, du är mammas supertjej och vi hade en så fin dag som det gick med några härliga dagiskompisar på ett litet kalas. Trots oron för Filippa så vet jag att du hade en fin dag gumman.

Jag kommer komma igång igen, men nu är det min lilla Filippa och andra två barn som gäller. Men vi måste hitta våra fötter... de är inte på plats just nu!

Sköt om i massor!
/Cicci

Illustration: Viktnedgång

Hej.

Idag är det någon plusgrad ute.. jag känner hopp! Men fortsätter att andas ur aiolos och är allmänt rosslig i luftrören.. men snart borde det ju bli bättre! Annars vet jag inte vad jag gör.. men har bestämt mig frör att försöka hålla modet uppe trots att min kropp är helt slut..

Jag visade er ett inlägg med några personliga porträtt "Herr och Fru", en härlig bild av ett bröllopspar som jag gjorde för ett tag sen. Sparade de ändringar som jag gjort för att ha ytterligare ett blogginlägg att göra ;)

Porträttet som jag visade gick jag efter de linjer som fanns i fotot, men kunden berättade då för mig att hon gått ner 30 kilo (grattis!), och då sa jag att jag kan försöka ändra bilden lite så att viktnedgången syns. Men jag hade inga nya foton av henne så jag fick chansa lite hur de "nya" linjerna ser ut... och jag lyckades! Hon blev helnöjd :) däremot är det toppen om man säger till om önskade ändringar innan jag börjar jobba, men denna gång gick det bra att ändra ändå :)

Resultat:

jag gör porträtt efter önskemål

Ändringar efter kundens önskemål

 

Får lite dåligt samvete... sambon springer och städar medan jag ligger och vilar =P men så är det ibland!

Sköt om er nu och ha en mysig fredag.

/Cicci

Jag känner en ängel- titta och lyssna!

Halloj.

Idag provade jag att andas in den friska luften.. ingen bra idé :( nog sagt om mitt tillstånd.

Väntar in mail från tryckerier som sagt angående "Jag känner en ängel", har några bra spår att gå på men ska vänta lite till och jag är fortfarande sjuk och orkeslös.

Något roligt och nytt är att jag fick ett mejl idag från en kille som går sista året på medieprogrammet.. och där kanske det kan bli ett spännande samarbete med "Jag känner en ängel". De vill göra en hemsida med ljudböcker, där man ser bilderna också fast det är någon som läser ur boken. Vilket jag ändå hade tänkt att göra och har planerat efter.. så det är ju helt klart intressant och rätt i tiden. De gör det säkert tusen gånger bättre än mig i multimediastudion dessutom! :) Då kan även hörselskadade ta del av boken, vilket jag tycker är super!

Som sagt så tycker jag att det hela låter spännande och vill helt klart vara med och sponsra deras projekt, men är väldigt rädd om boken då den betyder så mycket för mig och har en speciell plats i mitt hjärta... så jag är väääldigt mån av "känslan" runt den, så vi får se hur de har tänkt sig det hela innan jag tackar helt ja. Men visst låter det spännande? :)

vintage girl, sweet

© 2010 Cecilia Svensson

 

Ska pussa barnen godnatt nu.

/Cicci


Illustration: Herr och Fru

Hej.

Ligger i soffan och vilar i vanlig ordning. Astman är ganska under kontroll nu när jag har hjälp hemma. Det är bra för då kanske mina luftrör kan läka ihop sig ordentligt denna gång. Det vore skönt :)

Känner dock att jag bara ligger och stirrar... så tänkte göra ett litet inlägg och visa er ett personligt porträtt som jag gjorde för ett tag sedan åt en mycket trevlig kund:

gjord åt beställande kund

personlig present till bröllop, dop, födelsedag

popart porträtt

bröllop gult, fint och härligt


© 2010 Cecilia Svensson

Samma bild i olika varianter!

Ha en mysig kväll alla.
/Cicci

Åh fy!

Ät ALDRIG penicillin på tom mage... det vet jag mycket väl att man inte ska göra.. men igår blev det så ändå i panik när jag märkte att jag glömt ta den efter kvällsmiddag.

Ja det blev ju "Hello toaletten", plus att tabletten fastnade i halsen och ja.. urk helt enkelt!

Som ni märker är jag fortfarande sjuk och det är ingen verkstad här precis. Nu börjar jag bli ritkigt trött på detta och hoppas att det är friska tider soms tår runt hörnet.

Nu ska jag klappa ihop datorn och vila lite. Ville bara säga hej... det är ganska tyst från mig just nu men jag kommer igen snart!

Sköt om.
Cicci

Skiss åt kund

Hej.

Åh vad jag låter otroligt tjatig nu... men jag är fortfarande sjuk och är inte uppe på benen så mycket. Snälla låt detta väder ändras så att jag och min dotter kan få andas ordentligt!

Ja, just nu samlas det in offertar från olika tryckerier... samlas och samlas.. de mailas till min mailbox och där får de vänta lite på utvärdering, deadline på offertar är i mitten av mars.

Annars forstsätter boken att laddas ner från hemsidan och fonden har stigit lite i pengar. Det tackar jag varmt för!

Tyvärr har jag inte så mycket just nu... känns tomt.. men återigen så fort jag blir kryare och får mer kött på benen angående tryckerier så kommer jag hojta högt!

Kan bjuda på en liten skiss (verkligen en plan och blek råskiss!!!), den har jag sammanställt för ett tag sedan åt en kund som inte visste riktigt hur hon ville ha sitt personliga porträtt. Då hon gillar bilar (och mekar) föreslog jag något liknande det här:

Förslag på ett personligt porträtt, bubbla, meka,

©2010 Cecilia Svensson

 

Nu dansar vi vårdans!

/Cicci


Tryck, FUNDERINGAR, priser, tryck, tryck, tryck

Hej.

Har suttit och jobbat hela förmiddagen nu. Har eventuellt hittat ett bra tryckeri.. vi får se vad som händer!

Jag börjar förstå mer och mer om hur det hela kommer gå till och så vidare. Så jag hoppas att detta drivs igenom snart, och det kommer vara skönt att äntligen kunna skänka en slant per såld bok till barncancerfonden! Men en liten smäll som kommit fram nu när jag har suttit och letat efter fakta om hur det går till att trycka och ge ut böcker och hur saker och ting kostar... så förstår jag VERKLIGEN hur dyrt allt är och olika påslag hit och dit! Hursomhelst så fokuserar jag på att göra det bästa jag bara kan och kommer vara stolt över att kunna ge en viss slant till barncancerfonden trots att det blir några kronor lägre än vad jag först tänkt mig.

Vill verkligen också betona att jag brinner för er som finns därute, ni som lever i en stor sorg just nu (där jag en gång var, men på mig har det lättat lite genom alla åren)... ni som uttryckt att ni så gärna vill ha boken för att den ingett hopp och glädje mitt i det svåra. Att era barn som förlorat ett syskon, en morfar eller mamma ska få läsa och prata om sin ängel. Det känns jätte viktigt för mig att ni ska få hålla boken i er hand, snart! Och även till er änglaföräldrar som förlorat ert älskade barn i magen, där det ännu inte finns syskon i familjen.. men där boken skänker er en viss ljusglimt i mörkret. Det är hos er jag tror boken kommer göra störst skillnad.

Idag har jag också lagt in mig på en sajt där jag kommer få kontakt med ytterligare fler tryckerier, så håll dina tummar att vägen kommer bli rak för boken nu, så den kan komma ut i bokhandeln! Sitter dock och tänker så det knakar... detta projekt börjar som sagt trasslas ut mer och mer.. men ändå en del bitar kvar som tar upp många funderingar. Som alla kostnader till exempel.. och vad som blir kvar... vad kommer boken kosta i handeln? Den får ju inte blir för dyr så att ingen köper den, för det gynnar ju ingen!  Nu skriver jag direkt från hjärnan och hjärtat här.. som ni ser så är det lite rörigt där inne just nu ;) men jag ska helt klart driva på detta så det blir så bra som jag bara kan göra det! Lita på det!

Hoppas detta inlägg går att förstå.. har tre barn som hänger och klänger på mig idag, plus att jag försöker reda ut massor av frågor i mitt eget huvud.. ville bara säga det om det är något som är lite luddigt.

Ha en fin söndag!
Cicci


Kalas på G

Gokväll.

Ja. Vilket väder... man hittar ju knappt ingenstans för allt är så fluffigt och vitt... ser lixom så likadant ut. Vilken tur att jag slapp ge mig ut i detta oväder idag, vilket annars var planen.

För det första är detta vädret INTE bra för en astmatiker som för den delen har pågående andningsbesvär, så att ge sig ut i detta vädret skrek det nej om. Att sedan sätta sig i en bil i totalt snökaos för att åka till köpcentrum för att köpa inbjudningskort till Wilmas kalas nästa söndag.... njaaaaeeee. Kändes inte så lockande... men vad göra? Inbjudningarna måste ju ut nu!

Jo, då sätter man sig i datorstolen med sin älskade dotter och knåpar ihop ett fint kort! Känner ni igen något av det? Fick lite panik när jag insåg att jag inte skulle ta mig ut, men istället blev det en fin och mysig stund med Wilma! Såhär blev det lilla kortet, som fick skickas elektroniskt då bilen är insnöad:

eget inbjudningskort, barnkalas

©2010 Cecilia Svensson

 

Sköt om och ha en mysig kväll.

/Cicci


Kommer ej gå att ladda ner...

Hej godingar.

Satt ju och mailade för fullt igår, och idag var jag jätte hoppfull över svar. Men då slog det mig att det är ju lördag! Ja, man har ingen koll när man är sjuk.. tiden bara tickar på. Idag mår jag bättre och ser fram emot denna kommande vecka... känns som att det kommer fattas en hel del beslut då! Äntligen!

Vi måste justera lite på hemsidan under helgen, vilket kommer innebära att man inte kommer kunna ladda ner "Jag känner en ängel" på några timmar. Jag tror dock inte att det gör något, vi ska försöka lägga det till midnatt när det inte är så mycket trafik. Bokan laddas ner för fullt kan jag säga och jag får fantastiska mail från många av er, trots att ni befinner er i en stor sorg. Jag är ödmjuk inför det och säger tack.

änglabarn, änglaförälder, mitt barn har det bra i himlen

© 2010 Cecilia SvenssonJag fortsätter mitt sökande efter det perfekta tryckeriet för "Jag känner en ängel".

Ta hand om er,
Cicci

Hjälp.. bra boktryckeri?

God förmiddag!

välkommen!

©2010 Cecilia Svensson


Det har varit en jobbig natt med hjärtklappningar av alla mediciner och somnade runt 03:00, men idag känns det lite bättre för mig. Är dock fortfarande i liggande position... men går åt rätt håll känns det som :)

Hittade ett annat bokförlag idag som jag fick upp ögonen för, så jag passade på att maila dem också. Så nu har jag mailat två bokfölag, och stannar där nu. Jag känner mig så fräck bara.. de vill att man skickar in materialet per post till dem (vilket jag ej gjort), men jag har ju boken helt klart i PDF, så jag hoppas att de förlåter mig. Och till råga på det så frågar jag om de kan tänkas ge ut "Jag känner en ängel" ihop med mig utan ett vinstintresse, eller i alla fall ett sånt litet vinstintresse som möjligt! Fräcka fröken här.. men jag tror de ser min välvilja!

Trots att jag innerligt hoppas att något av bokförlagen ska tycka att det är ett fint projket och mer än gärna vill vara med på detta så, har jag kanske inte så jätte stort hopp (för jag vet hur svårt det är i denna branch). Men jag måste ju försöka och fråga! Annars får man inga svar :) och vem vet, jag kanske blir överraskad!

Däremot sitter jag och letar tryckeri på egen hand och mailar om prisuppgifter och sådant. Jag vill ju gärna ha den i hårdpärm (dyrare variant)... medans mjukpärm är billigare. Men jag vet inte om man får samma känsla i mjukpärm? Dock kommer ju alla priser vara högre i hårdpärm, men jag tror att det är bästa valet ändå. Det är lite lurigt för jag vill ju kunna ge barncancerfonden en hyffsad slant. Måste dock tänka på att bokhandlare lägger ju på ytterligare för boken när de säljer den också, den får ju inte bli för dyr heller.. men jag luskar och ska göra mitt bästa för alla!

Men nu till HJÄÄÄÄÄÄLP... är det någon som vet ett seriöst boktryckeri med bra priser? Mycket tacksam för tips :)

Trevlig dag på er!
Cicci

Ett litet inlägg

Hej på er därute!


Idag fick jag rulla iväg till en läkare.. blev genast inskickad på ett rum för att inhalera medicin (luftvägsvidgande) ett antal gånger, och få en stark kortinsonkur. Med hem fick jag penicillin som är för akut astma bronkit och även egna doser till maskinen.. så nu borde det bli lite bättre väldigt snart!

Börjar känna av lite stress då jag har en hel del beställningsjobb och uppgifter att ta tag i, plus att jag vill kunne ta hand om min lilla dotter samt avlasta sambon lite. Han drar runt allt själv nu. Så duktig, tack älskling!

Men så är det ibland.. det är sjuktider, jag missar iaf inga deadlines och det är huvudsaken, får bli lite extra tokjobbande när friskheten infinner sig! Väntar som sagt in svar återigen angående "Jag känner en ängel", kommer självklart att uppdatera så fort jag vet något!

Bjuder på en gammal bild.. det är ungefär så här jag känner mig nu när jag ligger sjuk i soffan ;)

sugen på choklad, NU!

bilden får ej användas

 

Sköt om er i vanlig ordning!

/Cicci


Det är inte bara boken som berör...

... det gör också ni som går i sorg och som väljer att läsa min bok, för att sedan återkomma med sådan otroligt fin respons!

En mamma, som har en liten ängel vid namn Evelina, hittade för någon dag sedan till min bok. Hon tyckte om den och frågade om hon fick blogga om den. Såklart, sa jag. Jag blev så rörd av hennes blogg, historia och av hennes ord om min bok. Jag vill gärna dela det med er, länk till hennes blogg finner du HÄR!

Återigen tack för all respons, det stärker mig i mitt arbete att få den tryckt! Ni ger mig motivation, styrka och stor tro kring mitt arbete med denna bok.

Men jag vill också tillägga att jag verkligen beklagar er sorg, och att denna bok behövs. Jag önskar att livet och verkligheten vore annan.. utan sorg och saknad. Det är dock inte så. Jag har ju själv fått stöta på det i tonåren då min pappa gick bort...


Tack alla fina därute!
/Cicci

Jag känner en ängel... update.

Hej.

Sitter här i soffan och är fortfarande krasslig. Men jag ska inte klaga. Sambon är med vår dotter och träffar astmaspecialister idag.. önskar att jag hade haft kraft och andning till att vara med... men tyvärr inte.

Däremot har jag mailat ett bokförlag idag. Hoppas de gillar stuket/maneret på mina illustrationer bättre! Och tycker att det är ett fint projekt att gå med i. 

Att få en bok publicerad är tufft! Jag har aldrig gått in i detta och trott att det ska vara enkelt. Nu får jag vänta lite och se om jag får något svar...

Jag vill också tacka återigen för alla fina mail, inlägg (på blogg, familjeliv, facebook) angående boken! Det värmer mig så mycket och gör att jag blir allt mer säker på att boken är uppskattad, givande och inger en gnutta hopp i sorgen! Tack alla!

Kram,
Cicci

Så...

...himla tufft! Lillan mår inge bra.. imorgon blir det att träffa de främsta specialisterna när det gäller astma. På fredag blir det kurator.

Orkar tyvärr inte skriva mer just nu... jag är fysiskt och psykiskt utrönad av sjukdom och oro. Men jag vet att vi tar nya friska tag snart! Hoppas jag i alla fall...

Sköt om er,
Cicci

Boken.

Jag sitter som på nålar när lillan är inne på sjukhus och man själv inte har "kontrollen"... så då brukar det klia i fingrarna på mig.. surfa och skriva lite brukar lugna mig lite.

Jag tackar ännu en gång för fin respons på boken, vi har också fått in bidrag till fonden "Barnboken Jag känner en ängel", det tackar jag också för. Ikväll håller jag på att länka till hemsidan, boken och fonden... Lisa och Dolly ni hjälper mig så fint! Tack så ödmjukast att ni sprider detta vidare!

Som sagt nu finns boken att ladda ner, och det görs från www.illustrationbycecilia.se. Där kan ni även få ett bildspel uppspelat.

Så fort allt lugnar sig lite kommer jag att författa ett mail till några väl utvalda bokförlag så får vi se vart vinden bär.

Nu ska jag ta en kopp té med honung och citron i... hoppas dte lindrar lite.
/Cicci

Akuten!

Gokväll.

Är sjuk som sagt, och lillan åkte för en stund in till sjukhuset med sin pappa. Andningssvårigheter (astma), kan hon bara inte få bli bra? Jag lider när hon får så svårt att andas och vi proppar i henne massa mediciner i den taniga och lilla kroppen...

De andra två barnen är vakna.. de blir lite oroliga när lillasyster mår på det viset :(

Krya på oss, säger jag... och alla andra sjuklingar där ute!
/Cicci

Astman är tillbaks...

Hej.

Inte sovit en blund inatt.. både jag och minsta tjejen Filippa är sjuka. Hon är värst. Hon har hostat så hon storknar inatt och under morgonen. Andningen är också påverkad, så nu är jag rädd att det blir sjukhus igen. Men vi medicinerar genom ailosen (maskinen) utifrån hårda programmet nu...

ailos, andningssvårigheter

Filippa får medicin

 

Jag kämpar själv lite med andningen idag och känner mig riktigt rutten i kroppen, så idag blir det nog inte så mycket jobb och bloggande av självklara orsaker. Wilma är forfarande hemma också. En fråga jag ställer mig varje dag nu, var är våren?

 

MÅste bara berätta att boken finns uppe på hemsidan nu! Äntligen, och www.illustrationbycecilia.se är adressen och du hittar tillhörande fond HÄR (barncancerfonden).

 

Sköt om!

/Cicci
Nu är det nära!

Hej.

Är så trött så ögonen går i kors! Nästan hela familjen har fått "kennelhosta" som jag kallar det.. men ännu har jag kraft och ångan uppe gällande min kära bok!

Vi jobbar för fullt för att publicera "det nya" på hemsidan, dvs ny text och den nerladdningabara varianten av barnboken, Jag känner en ängel.

Upprättade en fond på barncancerfonden idag som är knuten till boken, du kommer dit om du klickar HÄR. Följer du mig och uppskattar min bok, snälla var med och kämpa mot cancern hos våra barn. Sätt in ett litet bidrag på fonden.

Vi hörs imorgon, och glöm inte att prata om "Jag känner en ängel".

Kram och gonatt!
/CicciJag...

.... jobbar för fullan hals! Fond är skapad... det sista med att fixa till text på hemsidan och lägga upp PDF-filerna.

SNART finns allt material uppe!


Jobbar på...

Halloj.

Sitter fortfarande med de sista ändringarna, men nu börjar det närma sig och bli helt klart. Såg några små saker jag vill ändra i texten och sedan är det klart för att göra om till PDF, IGEN (gjort sidnummer ändringar och annat pyssel för att sedan upptäcka något nytt). Om bara en liten stund kommer jag även skapa en fond på barncancerfonden.

Ska också gå igenom texten på hemsidan en extra gång.. Men efter det så kommer jag lägga upp boken på hemsidan i PDF- format. Äntligen! Så håll tummarna att PDF:en kommer upp redan under kvällen.

Adressen till hemsidan är: www.illustrationbycecilia.se

Håller er uppdaterade!
/Cicci

 

Poster och header

Hej.

Nu börjar Filippa bli sjuk också... håll tummarna att vi slipper sjukhus denna gång!

Har sutttit och knåpat med hemsidan hela dagen, ska uppdateras som sagt. Har bland annat jobbat med denna "poster" som ska hänga på indexsidan, den som hänger där nu är jag inte riktigt nöjd med. Så gjorde om den lite...

illustrerat själv

© 2010 Cecilia Svensson

 

Jag vill ju även ha en header till bloggen.. men jag har ingen aning om hur man gör. Kan inget gällande HTML-koder.. så det är surt. Har dock gjort en potentiell header, vet inte om den är i rätt storlek eller någonting. GAH :) haha vet faktiskt ingenting har jag kommit fram till nu... någon som har ett fint tips gällande header?

 

behöver hjälp.. vet ingenting om storlek eller hur man gör.

© 2010 Cecilia Svensson

 

Nu är det sånt liv här på barnen att jag inte kan höra mig tänka... vill ha vår nu! Så man kan vara ute och leka i trädgården, det vore fantastiskt!

 

Blir det melodifestivalen ikväll?

/Cicci


PDF, Bok, Hemsida...

Ja, det är vad jag pysslar för fullt med!

Igår satt jag med massa PDF-filer och skulle sätta ihop dem till en PDF.. det har jag aldrig gjort i hela mitt liv, men ger man sig attan på något så går det.

Jag håller på att fila på de sista detaljerna för den nerladdningsbara bokvarianten. Den kanske inte hinner komma upp på hemsidan (www.illustrationbycecilia.se) i helgen som jag först hade tänkt.. men definitivt i veckan!


©2010 Cecilia Svensson

 

Det måste också skapas en fond på barncancerfonden först och få upp information kring den på hemsidan... plus att jag måste ändra info på hemsidan då det hänt en hel del sen jag först skrev där om "Jag känner en ängel".

Gårdagen var lite tung.. men idag har jag samlat ny kraft och känner "nu jäklar kör vi"! Nu händer det grejer igen och jag ser fram emot respons på den nedladdningsbara boken! Tror det är bra att ha den uppe lite innan tryck hursomhelst, det kanske kommer fram något som jag vill ändra på innan tryck.

 

Ha en underbar dag!

/Cicci


Då är det dags att kämpa för "Jag känner en ängel"!

Hej.

Först vill jag verkligen skänka mina tankar till Felicia och hennes närmaste. Idag begravs hon. Sköt om dig i himlen lilla vännen!

För det andra så har jag fått svar från bokförlaget, och de tycker inte att mina illustrationer passar in i förlagets andra utgivningar. De vill inte ge ut min bok. Men jag vill verkligen tacka dig från detta förlag som varit så fin och snäll! Du vet vem du är :)

Svider lite ändå måste jag säga. Men jag VET att min bok är bra och att den behövs. Jag tror helt klart på den, och jag gillar mina illustrationer. Jag är inge akvarell typ.. trots att det kan vara jätte fint!

Vill också tacka alla ni som mailar mig med så fin respons över boken, bloggens besökare växer och jag märker att fler får intresse för mitt projekt. Det är en hel del änglaföräldrar som mailar och vill veta när boken går att köpa. Just nu vet jag inte något exakt datum, men jag hoppas att det rör sig om en snar framtid.

Ni kanske tänker "blir det ingen bok nu"? Jo, det blir det! Jag är tufff och envis... särkilt när jag tror och brinner för något så mycket som jag gör för detta. Jag har redan en plan, och den ser ut såhär:

1. Göra klart bokmaterialet till PDF-form och lägga på hemsidan under helgen. Då kan ni ladda ner boken, med önskan om att tänka på barncancerfonden. Jag kommer också då ha ordnat med en fond hos barncancerfonden, det kommer vara länkat till fonden.

2. Försöka höra med ett förlag till. Jag vet ett bokförlag som har en hel del böcker i samma stuk som jag gör mina illustrationer i. Sen är det ju lite speciellt i och med att jag ber dem att gå in utan vinstintresse...

3. Om det inte blir napp där så går vi vidare själva, så tryckt kommer boken definitivt att bli!

Nu gasar jag igång igen! Häng med och fortsätt berätta om boken!
/Cicci


Kärlek mellan två kvinnor (illustration)

Hej.

Åh vad skönt. Nu har jag suttit och illustrerat och plus gjort ett vykort av det till familjeliv.se.

Det är baserat på ett foto av två tjejer som är gifta och går i väntans tider. De väntar tvillingtjejer!!! Stort GRATTIS!

Jag fick upp tanken yin och yang, black and white... och frasen "kompletterande kärlek". Så detta är min version av allt som kom upp i mitt lilla huvud :)

illustration i väntans tider

bilden får ej användas utan min tillåtelse

 

 

Så här blev vykortet:

 

familjeliv.se, gaypar,

Finns på familjeliv.se (vykortstjänst)Visst blev de fina? Jag gillar dem hur mycket som helst!
/Cicci

Sitter och illustrerar (halvdana skisser)

Hej.

Sitter och illustrerar. YES, min favorit sysselsättning :) jobbat lite med boken. Men ska göra illustrationer till familjeliv.se,  igen :)

Drömmer även om lite tecknarkurser. Just nu är det omöjligt att få in i schemat och med alla sjuka barn jämt. Men en dag så ska det ske! Jag känner att jag har någon slags talang i alla fall, och vill gärna utveckla den! Det vore så otroligt roligt :) vad vore livet utan utveckling?

Nu ska jag fortsätta med mina illustrationer.. lägger in två lineart skisser som jag gjort.. inte så mycket att ropa "heeeey" över, men jag lovar att de kommer se mycket bättre ut sen ;)

bilderbok 3-6 år

vad händer med pappa? något pinsamt..Ja, hjälp, vad händer på bussen? Hihi.

Sköt om och vi hörs sen, lägger upp illustrationen för familjeliv.se senare idag om inget kommer emellan så jag ej kan slutföra den. Har en mycket febrig dotter hemma nämligen, plus två vilda troll.

/Cicci
Obehagligt :(

Hej.

Sitter med en kaffe och tittar ut genom köksfönstret. Jag känner obehag i bröstet och magen.

Igår fick sambon som sagt ett läskigt brev, och idag ringde jag polisen bara för att prata om det. Han som skrivit brevet har använt sig av vissa nickname som jag tänkte att de kunde kolla upp.

Först och främst så fick jag prata med de som tar hand om icke akuta anmälningar och som tar emot anmälningar via telefon. Kvinnan där tyckte att det var så pass allvarligt att vi måste åka in till ett poliskontor idag.

Hon menar på att det finns många psykiskt sjuka personer i samhället och får någon att leta upp vår adress som denne har gjort och kalibern i brevet så tar hon det på yttersta allvar.

Det som oroar mig är att han kanske inte tar ett nej och söker upp oss här hemma. Vem är det som jobbar hemifrån och har barnen? Jo, det är ju jag!

vad vill han?'

Jag och min farliga lilla piratJag vet inte vem det är, jag vet inte hur han ser ut och jag vet inte hur han tänker. Det känns väldigt obehagligt!

Men det ska nog bli bra...Sköt om!
/cicci


Min nästa bok

Godkväll.

Idag har det faktiskt hänt något olustigt och obehagligt. Min sambo fick ett otäckt brev med posten, inget hotbrev men väldigt läskigt ändå. Det är av den karaktär att jag ej kan visa er brevet. Imorgon ringer jag polisen och ser om de har några uppgifter angående det nickname han skrev med i brevet. Jag vill bara säkerställa mig om att det inte finns något på honom och då behöver vi troligen ej vara rädda.

Hursom.. jag inväntar fortfarande svar och beslut angående "Jag känner en ängel". Idag så sitter jag och arbetar med min nästa bok istället (som jag trodde skulle bli den första). Den är också lite annorlunda, men busigt och glatt annorlunda :) jag tror att barnen kommer få en hel del skratt av den.

karaktär, busig tjej, barnbok, till bilderbokstävling

Bilden får ej användas

 

Just nu kan jag inte vara lika öppen med min nästa bok, som jag har varit med "Jag känner en ängel". Jag är lite försiktig gällande mitt material plus att jag ska skicka in den till en bilderbokstävling (Opal.se) inom kort.

 

Men jag lovar att ni får se den tids nog :) och när jag vet hur dte blir med den så kan jag berätta mer innan den trycks.

 

Natti natt

/Cicci


Fiktivt bokomslag nr2

Hej alla goa där ute!

Idag fick jag ett förlsag av Peter.

Han föreslog ljusare text på bokomslaget! Varför tänkte inte jag på det? Tror att det är därför jag inte känner att det stämmer fullt ut. Så jag gjorde två olika varianter, testade med gul text men nej och icke. Det blev för mycket sverige flagga känsla.

bilderbok, illustratör

ljusare text, font, typsnitt

bilderna får ej användas

 

Tack Peter för din kommentar och åsikt! Om du vill hälsa på i Peters blogg, klicka HÄR. Han tecknar också och gör "Fula gubbar", och de är ganska roliga också ;)

Ha en fin dag.

/Cicci


Frustrerad...

Hej.

Jag sitter och vill blogga om "Jag känner en ängel", men nu har det blivit som en liten paus... jag måste vänta ut några beslut innan jag kan sätta igång att blogga om vad som kommer att hända.

Det är svårt för mig att ta en paus, jag brinner för boken. Jag jobbar utifrån hjärtat men har en väldig fart i mig när jag är mitt uppe i något som betyder mycket för mig!

Men nu får jag ta mig till tåls. Jag har flera beställningsjobb på personlga porträtt, babytavlor och jag ska göra klart den andra boken. Men som jag sagt så är "Jag känner en ängel" något alldeles speciellt och jag har svårt att släppa den från mina tankar...

Trevlig eftermiddag.
/Cicci

Fiktivt bokomslag till "Jag känner en ängel"

Godmorgon.

Sitter med en kaffe. Mina ögon rullar åt olika håll. Jag är trött. Mitt älskade lilla barn sover inte så bra nämligen. Inatt snittade jag runt 1 1/2 timme i sömn. Men jag ska inte klaga, snart infinner sig nog sömnen i henne också! Just nu leker hon med några plastflaskor, det är skönt... blir nästan som lite egentid i några få minuter :)

Jag har drömt och tänkt om boken inatt. Den betyder så mycket och jag måste återigen tacka er fina som så fint lämnar kommentarer och skickar mail till mig! TACK!

Jag har gjort ett fiktivt bokomslag till "Jag känner en ängel". Tänkte visa det för er.

lite drömmande

bilden får ej användas


Som sagt, det är ett påhittat omslag som jag gjorde för att jag tyckte det var mysigt att göra. Jag tror dock att ett ljusare omslag vore bra :)

Malin.. återigen... ni är i mina tankar, varje dag.

Nu vill en viss bestämd liten dam ha smörgås. Bäst att fixa innan hon tappar hmöret helt.. då var min egna stund över ;)

Sköt om i vanlig ordning gott folk!
/Cicci


Jag har stor mage och pruttar aldrig... eller?

Jo, jag brukar inte skriva så mycket om mina barn i bloggen. Inte för att det är tokigt att göra det :) och jag skriver såklart om dem ibland, men annars är det mest fokus på mina illustrationer och böcker här.. men idag sa Jonathan något som jag måste berätta!

Jonathan (5 år) och Wilma (4 år) sitter i badet och jag sitter jämte för att säkerställa att de inte dyker under vattnet för länge =P men så snicksnackar vi lite. Vi börjar prata om pruttar, och jag frågar dem om de vet vad pruttar faktiskt är?

Näe.. det vet de ju inte riktigt. De vet dock att pruttar kommer från rumpan, de luktar och låter. Då förklarar jag även att pruttar blir till när vi äter och dricker. För då sväljer vi luft som blir gaser.. och om att viss mat gör att man blir extra pruttig osv.

Sen säger jag att alla pruttar, och det varje dag. Vi måste göra det annars får vi ont i magen, den blir stor och uppblåst som en ballong...

Denna dialog följer:

Jonathan: "Men mamma..."
Jag: "Ja, Jonathan..."
Jonathan: "Du pruttar inte så mycket va?"
Jag: "Ehhh, va.. jo, en del... vadårå"
Jonathan: "Men du har en stor och tjock mage juh! Då pruttar du väl inte?"

Hrmf... vad säger man om det?! Haha.. ja, barn är ju ärliga små varelser.. men de kan väl välja sin ord till sin mor i alla fall? ;)

Godnatt på er!
/Cicci... mamman med stor mage som aldrig verkar prutta

Uppe i headern på FAMILJELIV.SE

Hej,

detta är lite roligt för mig. När jag loggade in på www.familjeliv.se idag så kändes det som om jag kände igen något. Och där var det... en pytte bild av min illustration som jag gjort till dem inför alla hjärtans dag :)

Haha, verkligen mini... men jag behöver inget stort för att bli glad ;) det är de små sakerna som gör det! Sen är jag ju så glad att de tycker om mina illustrationer och vill ha fler :)

min illustration

 

För att se mina vykort på familjeliv.se så klickar du här för att se alla hjärtans dag korten, du kan även välja bland andra katergorier i rullmenyn. Går du in på kategori "Blandat" så hittar du ytterligare fem vykort jag gjort. Nickname på familjeliv är såklart "animegirl" ;) Vore kul om du ville skicka några av dem :) man behöver inte vara medlem.

 

Nu ska jag jobba med min andra bok om en busig tjej som det ibland blir tokigt för :)

 

Önskar alla en mysig kväll!
/Cicci

Ville bara visa er...

Hej.

Vill visa er hur det sista uppslaget blev... det kan komma ändringar innan tryck.

Jag vill också passa på att berätta att boken är gjord utifrån mina tankar, känslor och förhoppningar gällande änglar. Min pappa är ju trots allt min ängel, så jag vet en del om sorg och saknad. Men jag vet också vilka tankar som orkat hålla mig upp när jag saknar honom som mest...


de tröttas land, det trötta landet, vi ses i drömmarna

bilden får ej användas

 

Millie och lilla Felicia, jag hoppas ni kommer att gilla "er" bok, som förhoppningsvis kan hjälpa andra i sorg och även samla in pengar så att fler barn överlever cancer. Jag hoppas att ni andra som är inne och tittar känner att det är en fin och trygg berättelse.

 

Nu är det också så att jag har börjat arbeta med var, hur, när den ska tryckas. Alla pusselbitar är inte på plats. Jag har just nu några spår att gå efter, men det är ett särskilt spår jag önskar högst, och jag hoppas innerligt på det! Kan tyvärr inte säga vad det är just nu...

 

Men självklart kommer jag blogga ändå :) Jag kommer fortsätta att berätta om bokens väg, men också om mina andra jobb och ytterligare bokprojekt.

 

Sköt om i massor, nu ska jag ta min ettåring som gräver ut soporna ;)

/Cicci


Bokmaterialet är FÄRDIGT!

Hej.

Jag är verkligen helt utmattad. Vad jag har arbetat med materialet för "Jag känner en ängel". Jag har skrivit och illustrerat med kärlek och tårar. Med en stark motivation och envist engagemang för att försöka göra en skillnad...

Allt material är nu så FÄRDIGT och BRA som jag kan göra det... jag är stolt och nöjd.

Nu börjar ett annat typ av arbete. Boken ska tryckas.

Vi hörs imorrn, och tar nya tag då!

Gonatt.
/Cicci

"Flisan" på ytterligare ett uppslag

Malin, tack för din kommentar! Betyder mycket ska du veta, det är ju ni som inspirerat mig till denna bok. Det är otroligt viktigt för mig att du känner att materialet är fint..

Lägger upp en bild till, som jag gjort om med tanke på att himlen fått en ängel till.. det är min pappa som busar med er älskade "Flisan".

Lilla Felicia med fina änglar

bilden får ej användasLilla pyret dyker upp på ytterligare en bild senare i boken, men jag har ej gjort klart den ännu.

Sköt om er och jag tänker på er (vilket jag säger jämt, men det är sant!) Och det låter som ni planerar en mycket fin begravning. Jag kommer vara där i mitt hjärta.

Kram
/Cicci
Något sådant Lisa?

"Jag sover gott och drömmer om hur vi träffas i det trötta landet.

En dag om lång, lång, lång tid träffas vi åter i himlen. Då kan vi se in i varandras ögon igen och leka varje dag, denna gång för alltid.

Men tills dess lever och lekar jag för fullt här på jorden. Jag är glad och busig ska du veta, men jag saknar dig min ängel."Ni har ej sett allt material, så denna fundering finns i allra högsta grad. Det här är en text som jag lekt med innan...

Saknas det något i boken?

Hej.

Åh, sitter och funderar och går igenom uppslagen. Jag funderar på om jag eventuellt ska lägga till ett uppslag eller två... har jag verkligen fått med allt? Totalt är det 14 uppslag, alltså 28 sidor åt boken. Har nog gått och blivit lite hemmablind..

busungar som springer runt, en ängel hälsar på

barnbok om sorg, saknad, förlora en anhörig, den får dig att känna hopp

drömmer om änglar

bilderna får ej användas utan min tillåtelseVad skulle du vilja ha med i en barnbok som handlar om att känna en ängel? Vilka känslor vill du läsa om? Skriv gärna din spontana tanke till mig..

Sköt om och vi hörs sen!
/Cicci

Ska skicka till bokförlaget...

Hej.

Jag gick ut på en promenad idag för det var ett tag sedan jag rörde på mig, och tyckte att det var dags!

Alla barnen har astma (Filippa har absolut värst och till och med farlig astma) men tyvärr är det ju från mig de fått denna sjukdom. Ja, så ut på promenad.. känner att det blir svårt att andas och när jag komemr hem in i värmen slår det ju till. Var ganska längesedan luftrören kröp ihop så pass och jag lät och hostade som en motor i en bil = massa mediciner. Tål INTE det här vädret och det är så tråkigt..

Så nu sitter jag väldigt skakis och halvdan här.

Jag som var så taggad idag! Dock är hela manuset nu klart!!! Inte en enda ändring kvar att göra innan jag skickar det till bokförlaget.  Hoppas, hoppas, hoppas de gillar det och känner att boken behövs och att den kommer stödja något viktigt!

Hade vision om att allt skulle vara klart tills imorgon, så jag kunde skicka det, men kan ej illustrera när jag skakar så pass som jag gör efter alla mediciner. Och jag har en illustration, eller egentligen två kvar (de ska finnas på samma uppslag).

Men kanske mår bättre under kvällen, vill bli klar nu :)

Ha en trevlig kväll, och ni som tittar på melodifestivalen.. hoppas det är några bra bidrag ;)
/Cicci

En ängel kallad "Flisan"

Hej på er!

Oj, vad jag grät igår.. du lilla "Flisan" som din kära mamma kallar dig.. tänker på er!

Idag känner jag mig mer stark och motiverad, vill att storasyster Millie ska få läsa om änglar och hur bra de har det i himlen, våra fina änglar!

Strax ska jag ändra lite i texten.. skrev ut den igår och läste och läste. Upptäckte lite smått som jag vill ändra på. På eftermiddagen ska jag göra den allra sista illustrationen..

Nu blir det en liten kaffe först för att vakna till ordentligt.

Ta hand om varandra!
/Cicci

Jävla cancer!

Ursäkta uttrycket (jag brukar inte skriva på sådant vis).

Jag har läst från mamma Malins blogg om lilla Felicias bortgång. Så fruktansvärt grymt, vad hon och ni fick kämpa hårt in i det sista andetaget. Jag är så otroligt ledsen att ni och andra får sina liv förstörda på grund av denna hemska sjukdom.

Att mista sitt älskade lilla fina barn, som ni gjort.. det gör så ont i mig! Lilla Felicia att hon fick lida så, men nu får hon må bra... nu är cancern borta.

Jag tänker på er! Och jag önskar att jag kunde ta bort kniven i era hjärtan.

Hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer kunna bidra med något, så att forskningen för barncancerfonden går framåt och att den tomma stolen kan fyllas!

/Cicci

De sista ändringarna

Hej.

Sitter med en kaffe i ena handen och datorn i andra höll jag på att skriva. Inte riktigt så är det men nästan.

Har arbetat hela dagen med "Jag känner en ängel", gör the final touch kan man säga. Små detaljer som gör mycket, i alla fall för mig! Sen har jag lagt till en liten ängel i boken också...

Gör en paus i allt här och gör ett blogginlägg där ni får se några av de bilder jag ändrat i:

bilderna får ej användas

 

Nu sitter jag med texten och kommer göra helt färdiga uppslag. Lättare att förstå bilderna med text till :)

Ha en trevlig fredag!

/Cicci


Vykort för FAMILJELIV.SE i kärlekens tema!

Gomorrn!

Igår fick jag ett värmande meddelande på www.familjeliv.se.

Det var från webbredaktören Staffan, haha din galning :) hursom så älskar han mina illustrationer och undrade om jag har några i kärlekstema. Nooooop, det har jag ej då jag är ganska ny på att illustrera så jag har inte ett jätte stort förråd (ännu!).

Då jag har två manus samt illustrationer som ska bli klara till i början av veckan här för att skickas till bokförlag (men ingen garanti att det blir något, men hoppas med hela kroppen kan man ju).. jo, men med tanke på detta har jag ju all världens tid plus att jag jämt jobbar med barn runt mig! Jämt! Haha galet men härligt och just nu sitter lillan och drar ut min tejp i mitt knä.

Dessa blev det i alla fall, det bästa med lite tid. Men jag GILLAR dem!! Less is more, sometimes ;) Ska ev göra 1-2 motiv utöver de här:

two girls in love

Two women in love

alla hjärtansdag kort

kärlek

bilderna får ej användas utan min tillåtelse

 

Inte direkt traditionella kärleksvykort, men det är "Cicci-stil". Hoppas ni gillar dem :)

Sköt om!

/Cicci
Ge mig feedback på min bok!

Hej.

Nu är det sluttampen kvar, och jag hoppas jag lyckas knyta ihop säcken bra! Idag har jag fått svar på en del, men kan inte just nu delge vad det är.

Jag vill vara mer säker på att det blir som jag hoppas och tror!

Snälla håll tummarna och önska mig lycka till, snart är allt material klart och då ska det jobbas med att få ut den.. jag brinner SÅ för boken och att få stödja barncancerfonden!

Jag ser att jag har väldigt mycket besökare nu som jag är övertygad om att ni kommer för att följa mitt projekt. Och antalet växer för varje dag. Det ser jag som positivt, och varmt välkomna! Men snälla skriv gärna någon kommentar om vad ni tycker om boken, det skulle betyda massor för mig.

Jag får mest feedback på mail, men vore så roligt om det kunde synas här också :)

Sköt om i massor och ge mig en spark i gumpen så jag hamnar på rätt väg!
/Cicci

Lilla bebis som till himlen flyttat...

Hej igen..

Jag sitter och pular med boken, men det går verkligen med halvfart. Jag tecknar eller skriver något för att snart stanna upp och tänka på Felicia och hennes familj...

Därför blev det till en liten illustration, jag kände att jag behövde göra den..

Felicia, jag tänker på dig och hoppas du har det så gott som på bilden.. snart vaknar du för att busa!

bilden får ej användas utan min tillåtelse

 

Felicia, jag tänker på dig och hoppas du har det så gossigt som på bilden.. snart vaknar du för att busa!

/Cicci


Himlen har fått en fin ängel

Hej.

Idag fick lilla fina Felicia på fyra månader flytta till himlen. Där har hon inte ont av sin cancer längre. Däremot mamma Malin, pappa Johnny och storasyster Millie får vara kvar med brustna hjärtan. Jag önskar jag kunde ta bort er smärta och göra allt bra, men det kan jag tyvärr inte! Det ni har varit med om vågar jag inte ens tänka på...

Malin, tack för att du är du. Att du varit öppen och släppt in oss andra i er sorg och förtvivlan. Jag har lärt mig mycket och har fått ett annat synsätt till livet. Ni har inspirerat mig till denna bok och jag ska göra allt i min makt för att så många som möjligt ska få höra om den och vilja köpa den! Tårarna rullar ner på min kind och tänker på att du skrev "hur ska vi kunna lämna bort henne?"... jag vet inte, hur kan man? Men man måste.. men det går ju inte.. det är ju bara så förtvivlat fruktansvärt..

Jag är glad att ni har er energiknippe Millie! Att ni har ljud och röreöser runt er och någonting som får er upp ur sängen, trots att det är tufft. Men jag tror det är Millie som får er att leva, fast med en sorg i hjärtat.

Jag har fått frågan om vem Malin är och hennes bloggadress. Jag hörde med henne idag om det var okej att lägga upp här och det var det. Malin bloggar via familjeliv.se, där heter hon Windflower, hon har ett underbart foto av sig själv och sina små töser! Här är en länk, men vet inte om man kommer dit utan att vara inloggad som medlem på familjeliv: http://www.familjeliv.se/Bloggar-4-7/b120444.html

Jag har tänt ett ljus, gör gärna det du också då en underbar baby idag blev en underbar liten ängel!
/Kram på er familjen Carlberg... jag tänker på er!

Checklista

Hejsan.

Försöker tänka vad som är kvar..

Jag har en skiss som ska fixas och lineart ska tas ut. Sedan färgläggning. Förutom det så ska vissa ändringar ske på en del av illustrationerna. Inte helt nöjd med vissa små detaljer.

Manus ska ses över och bli definitivt. Sedan ska jag skapa alla uppslagen, så jag kan göra en PDF för nerladdning.

Jag har ju fått ett visst intresse från ett fint bokförlag och hoppas det kvarstår! Sedan hoppades jag på att barncancerfonden ville vara med på ett hörn men vi får se. Har en dialog med en kvinna men hon har mycket på axlarna och jag vet ännu inte hur det blir där... men oroa er inte! Boken kommer att komma ut på ett sätt eller det andra.

Ikväll och imorgon kommer jag vara lite frånvarande.. men fredag och hela helgen har jag dedikerat åt "jag känner en ängel" men också min andra bok som då ska bli helt färdig då den måste skickas in till en tävling jag vill delta i.

Men just nu ligger mitt hjärta hos Malin, Johnny, Millie och Felicia och därmed är "Jag känner en ängel" högst upp på listan. Jag brinner så starkt för familjen och våra cancersjuka barn, jag vill göra något NU! Och faktiskt är jag ju på god väg..

Ha en fin dag, så fin som det.
/Cicci

Illustrationer till uppslag 12 och 13

Gokväll.

Precis varit inne och läst på mamma Malins blogg om lilla Felicia, hjärtat skär totalt sönder på mig. Detta fruktansvärda öde, så grymt och så orättvist! Jag har själv sett min pappa tyna bort i denna sjukdom som inte borde finnas.. Usch nu gråter jag..

Jag har trots allt samlat kraft för att arbeta vidare med boken, och jag kan säga att det är ett betydande och känslomässigt projekt för mig.

Här kommer som sagt illustrationerna till uppslag 12 och 13:

Boken är snart klar och då får ni se alla bilder ihop med manus

bilden får ej användas

 

illustration till barnbok

bilden får ej användas


Tänkte ha gjort färdiga uppslag så ni kunde få läsa med text, men känner att det får bli illustrationerna enbart ikväll. De handlar om att man ibland pratar och berättar saker för sin ängel och när man ska sova tänker på hur man får kramas med sin ängel.

Malin, tänker på er så mycket.. ingen borde få vara med om den ni är just nu!
/Kram Cicci


Arbete pågår!

Gokväll.

Sitter här vid datorn och mitt ritbord.. har just precis tagit ut linearten från två skisser. Nu ska det färgläggas!

Lägger upp dem om ca 1-2 timmar.

Tack Lisa, dig kan jag lita på ;)

Ciao,
Cicci

Uppslag 9

Hej igen.

Nu är jag klar med illustrationen till uppslag nr 9.

Där kommer det berättas om att änglar gärna ser oss glada, för då blir de lyckliga. De ler när vi ler. Även tycker de om att besöka speciella tillfällen, som ett födelsedagskalas!

Intäkterna från denna bok kommer gå helt oavkortat till barncancerfonden

bilden får ej användas

 

Jag blir glad av denna bild, hoppas du gillar den också!

/Cicci


Uppslag 10 i boken

Hej.

Jag låter uppslaget tala för sig självt här..

uppslag 10 till barnbok
saknar min pappa


/Cicci
(illustrationerna får såklart inte användas utan min tillåtelse)

Tack för stödet :)

Hallo i mörkret.

Vill bara säga tack Hanna! Som jag nämnt får jag mest mail angående boken, men även meddelanden eller inlägg på facebook.

Blev så glad att Hanna faktiskt gick in och aktivt gjorde något, satte in en slant till barncancerfonden. Det uppskattas så mycket då det är mitt mål att försöka hjälpa till att fylla den tomma stolen på barncancerfondens reklam. Hjälp dem att lyckas!

Här är Hannas inlägg:

Hanna Svensson
Har varit inne på din sida o kikat lite igen. Så vackra bilder.Skänkte en liten slant till barncancerfonden, men hoppas du får ge ut din bok så lovar jag att köpa den till kusinbarn osv. kram
för ungefär en timme sedan ·

Vi hörs sen igen!
/Cicci

Barncancerfonden

Hejsan.

Idag fick jag bekräftat från den person som ska kika in i mitt ärende att hon fått mitt mail, däremot har hon ej hunnit sätta sig in i maliet ännu. Hon hoppas att hon kan göra detta nu under början av veckan och återkomma då.

Det känns skönt att veta, och äntligen har jag nått fram till rätt person.

Vi hörs senare!
/Cicci

RSS 2.0