Uppslag till barnbok "Jag känner en ängel"

Hej igen!

Jag lovade helt klart för mycket idag. Är verkligen helt slut efter denna roliga men hektiska dag, min pojke fyllde 5 år! Det är klart det ska firas storslaget! Det är han värd, men nu är mamma tröttare än tröttast.

Det blir ett uppslag istället text (texten är ungefärlig men ej korrekt) + illustration. Jag känner för att ta nya friska tag imorgon, med allt vad det innebär!

om änglar, sorg,saknad och hopp

bilden får ej användas

 

illustrationen lite närmre

bilden får ej användas


Lägger upp en större version av illustrationen också. Det är ganska mycket på den, plus att man ser de bakifrån. Hoppas ni ser vad den föreställer? Hojta till annars! :)

Nu ska jag ta en kopp te och bara sitta lite mjukt (jobbar på en hård stol och det är lite av ren smärta ibland när jag sitter som mest). Ska bli skönt för gumpen!

Önskar alla en trevlig kväll och vi syns imorgon, och jag räknar med att boken näst intill ska vara helt klar i slutet av veckan!

Sköt om i vanlig ordning,
Cicci

Kalas för hela slanten

Hej.

Idag har det varit barnkalas, det gick super och Jonathan hade en superfin dag. Tack alla fina barn! Kan dock inte förstå hur fort tiden går.. jag fick ju honom nyss, och efter har jag varit gravid två gånger och han har fått två systrar.

Så om en månad är det kalas igen, då fyller Wilma 4 år! :)

Nuska jag illustrera.

Jag har som mål att lägga upp en eller två färglagde bilder på bloggen idag. Sen måste jag säga att min hemsida har varit nere hela dagen, det är webbhotellets fel. Surt! Tror fortfarande inte att den funkar..

Vi syns sen,
/Cicci

Skisser till min bok "Jag känner en ängel"

Godmorgon.

Det känns lite tungt idag. Jag tänkte ändå visa de skisser jag jobbade på igår, det saknas dock en för den är väldigt halvfärdig.

Hjärtat och tankarna är hos Felicia och hennes familj. Jag har satt in en slant på hennes fond http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Varan-alskade-Felicia/, gör gärna du det också för att stödja familjen och forskningen.

Denna lilla tjej är anledningen till boken, efter jag läst mamma Malins öppna och gripande blogg på familjeliv så kunde jag inte släppa dem. Efter några dagar hade jag en hel bok med illustrationer i huvudet.. här kommer några av de sista råskisserna:

skiss till barnbok

bilden får ej användas

 

illustration by cecilia till

bilden får ej användas

 

skiss till barnbok, bilderbok om att förlora en anhörig

bilden får ej användasJag hoppas innerligt att boken kan göra en skillnad, för barncancerfonden men även för de familjer som befinner sig mitt i sorg. Boken handlar inte om cancer i sig, utan om att förlora någon nära. Jag hoppas att boken kommer skänka hopp om att de vi förlorat har det bra och finns med på sina vis. Jag har dock valt att ge vinsten från boken till just barncancerfonden då Felicia råkade ut för denna hemska sjukdom som gjorde henne till en ängel.

Jag har glömt att berätta att en kvinna i ledningen  på barncancerfonden har mailat mig, hon är positiv och tackar för ett mycket fint initiativ! Hon har fört ärendet vidare till de som tar hand om gåvor. Har ännu inte hört något från dem.. Jag har ett namn men inget telefonnummer. Får jag inget mail eller samtal under måndag förmiddag så ringer jag deras växel och ser om jag kan få tag på den kvinna jag fått namn på.

Ta hand om varandra.
/Cicci

Förslag på dikten

Hej, tack alla ni som engagerar sig i mitt arbete! Allt syns inte här då jag får många mail och meddelanden på facebook (där jag också visar min bok genom att länka hit).

Jag sitter nu med de sista skisserna, ska göra linearten på dem strax och sedan färglägga. Låter simpelt men det tar sin tid, dock räknar jag med att kunna lägga upp några illustrationer redan ikväll.. i alla fall lineartbilderna och någon färglagd.

Fick ett förslag av Irena angående dikten, om man ändrar så blir den såhär istället:

Det är dig jag drömmer om när jag ska sussa,
önskar du vore här så jag på dig kunde pussa

Det är dig jag så otroligt mycket saknar
Ja, mest av allt när jag vaknar!

Jag vet att du tryggt i himlen bor,
att du ibland mot mig och jorden ror

Dagarna i himlen är mer än fina,
jag kan se dig lyckligt stå och flina

Min ängel jag älskar dig,
och jag vet att du finns där för mig

Min ängel jag älskar dig,
och jag vet hur mycket du älskar och finns för mig

Vi alla till himmlen ska,
och då varandra

kommer vi för alltid att ha.
Vi kommer att träffas igen,
det gör alla slutligen


Tack så mycket Irena! Vad tycker ni?
/Cicci

Hjälp sökes (Dikt om sorg, saknad och änglar)

Hej, jag behöver lite hälp!

Fick en idé om en dikt på sista sidan i boken.. jag har ALDRIG diktat men gjorde ett försök. Jag ser att det är många besökare här och jag ber er nu som är inne att kommentera dikten då den är tänkt till boken "Jag känner en ängel", det är alltså en dikt till ett barn. Kommentera anonymt om ni vill, men ber om seriösa inlägg tack. Uppskattar åsikter och förslag!

Skrev den precis och ska ge den lite mer tid såklart...

Här kommer den:

Det är dig jag drömmer om när jag ska sussa,
önskar du vore här så jag på dig kunde pussa

Det är dig jag så otroligt mycket saknar
Ja, mest av allt när jag vaknar!

Jag vet att du tryggt i himlen bor,
att du ibland mot mig och jorden ror

Dagarna i himlen är mer än fina,
jag kan se dig lyckligt stå och flina

Min ängel jag älskar dig,
och jag vet hur mycket du älskar och finns för mig

Vi kommer att träffas igen,
det gör alla slutligen

Gonatt.

Se så, hjälp mig nu så blir jag jätte glad!
/Cicci

Skiss till barnbok

Hej igen.

Nu har jag mailat och skissat.. ska nu jobba lite på hemsidan, uppdatera lite.

Lägger upp två av skisserna jag gjort ikväll. Vill verkligen poängtera att det är råskisser (även lilla texten som finns)!

Den ena väcker känslor, och kanske starka sådana.. det är den illustration som kommer vara den sorgligaste av dem alla, men jag tycker den behövs. Jag vet själv hur jag har gråtit och skrikit när jag saknat min pappa som mest. Det är okej, man får göra det och man blir oftast trött och lugn efter man har pysit ut sorg.

när jag saknar min ängel blir jag ledsen

bilden får ej användas

 

Den andra ska mer handla om att våra änglar finns hos oss vid speciella dagar, såsom födelsedagar. De ser och känner när vi är glada.. och då blir de också glada. (Ska ändra en hel del i ängeln och ansiktsuttrycken, plus göra honom "osynlig")

 

till barnboken

bilden får ej användas

 

Arbetet fortsätter imorgon.. gonatt.

/Cicci


Bokförlag...

Hej.

Igår berättade jag att jag mailat ett bokförlag, men hade inte så stora förväntningar då jag vet hur mycket material de får in..

Idag fick jag dock ett fint svar från dem och de hade läst och kollat lite. Mycket oväntat och positivt, tycker jag, och är glad att man har fel ibland :) Sen är det ingen garanti för att det blir något men de tycker att bokprojektet är spännande! 1995 gjordes något liknande av en cancersjuk flicka på 10 år, boken hette "Guldflickan" och Sven Nordqvist illustrerade. Så det jag ska göra nu är att prata närmre med barncancerfonden och se om vi kan få till ett samarbete, vilket jag hoppas så innerligt på! Vore helt underbart! Jag ska höra av mig igen när jag pratat mer med barncancerfonden...

Detta projekt ligger varmt om hjärtat som jag nämnt tidigare. Det är också ett väldigt tufft projekt med massor av känslor, jag måste erkänna att jag fäller tårar varje gång jag jobbar med detta! Jag har själv sett min pappa gå bort i denna hemska sjukdom, en fin bekant lämnade oss för några månder sedan där hon tragiskt lämnar en liten son och sambo efter sig. Jag vet mycket väl att barncancer och vuxencancer skiljer sig i sort.. men trebarnsmamma som jag är vill jag verkligen stödja våra sjuka barn!

För några veckor sedan hittade jag till mamma Malins blogg på familjeliv, deras liv har ändrats radikalt! Några dagar efter julafton får de veta att deras dotter Felicia inte går att rädda. Hon har cancer. Jag såg bilder på denna underbart söta lilla tjej. Jag tänkte på hennes syster Millie som bara är tre år och får vara med om något så omvälvande. Sen mammans och pappans sorg.. det är så fruktansvärt. Jag sitter och skakar och tårarna vattnas i ögonen så fort jag tänker och pratar om dem. De berör mig så mycket!

Det är tyvärr fler familjer som är och kommer hamna i samma situation. Jag är så driven av lilla Felicia och Millie, jag vill göra en skillnad och det nu! Boken "Jag känner en ängel" är mitt sätt att försöka bidra med pengar så att cancerfonden kan fylla den tomma stolen, samtidigt ge våra barn som fått en ängel en varm och hoppfull bok! Jag vill att Millie ska en bok att läsa när hon saknar sin ängel.

Vill visa ytterligare något som jag fått skrivet till mig, fick det idag (jag plockar bort namnen då jag ej vet om det är ok att lägga upp dem):

"Hej Cicci.

Satt och kollade igenom din blogg och jag måste säga att det känns som din bok är sänd ifrån en ängel. Jag är så rörd av dina bilder och ord.

Min granne A gick bort för ett par månader sedan och kvar på jorden belv hennes döttra W 4 år och K som fyller 2 år i feb.

Jag skulle vilja köpa din bok och ge den till J deras pappa så han kan läsa den med sina barn. Självklart vill jag även att mina barn ska ha dina underbara böcker....

Du har verkligen en gåva, och jag är så glad att du använder den och att vi andra får ta del av den. Tack för allt arbete du har gjort!!!


NÄR KAN JAG FÅ TAG PÅ DEN?

Ha en super bra dag!!!"

Nu ska jag maila barncancerfonden och imorgon blir det telefonkontakt. Sen ska jag göra nya skisser ikväll... boken går helt klart åt rätt håll. Hoppas det håller i sig!

Ha en fin kväll!
Cicci

Spännande!

Hej alla!

Tyvärr har jag lite bråttom men vill bara säga att jag har lite spännande nyheter gällande "Jag känner en ängel", men nu ska jag gräva fram bilen i snödrivorna så jag kan hämta mina andra två troll på förskolan.

Berättar ikväll ;) vi ses då!

Ha det så gott!
/ En hoppfull Cicci

Tänker... i massor.. (ang "Jag känner en ängel")

Hej igen.

Idag är en tänka/leta/maila dag...

När jag hämtar sonen på dagis idag så berättar fröken för mig att det varit massa frågor kring änglar. Då la hon till att hon förstod varför när hon tittade i min blogg.

Jonathan (sonen) sa att denna fröken inte tror på änglar, men att en annan fröken gör det. Vi pratade lite kring det här och kom överens om att alla inte tror på änglar, precis som inte alla tror på tomten och utomjordingar. Han är fem år ska jag tillägga.

Jag tror på änglar för jag har en som är mig väldigt kär, det är min pappa. Och när barnen frågar om morfar och om sin farmor så säger jag såklart att de bor i himlen och att de är våra änglar. Det är vårt sätt att prata om döden för våra barn. Vad säger du till dina barn om de som gått vidare?

Jag vill också passa på att förklara att boken är baserad på mina tankar efter min pappas bortgång, och det är min önskan och tro att det ska vara på det viset som det beskrivs i boken efter detta liv. Om det är så vet jag inte, men jag hoppas det! Jag går inte i kyrkan men vill tänka att pappa tittar in hos mig och barnen ibland... när han har tid för det är så mysigt i himlen :) Och den som förlorar sin dotter, pappa, bror eller kusin vill nog gärna tänka så.. de allra flesta i alla fall. Tanken är att boken mitt i sorgen ska ge en gnutta hopp och lycka över att våra kära har det bra, men att vi saknar dem i massor trots att de har det bra!

alla intäkter ska gå till barncancerfonden

bilden får ej användas


Nu till mer praktiska ting.. den tryckta boken av "Jag känner en ängel" så hade jag en tanke om att vända mig till Vulkan.se så var det klart. Jag var lite för ivrig. Idag har jag surfat runt och kikat mer på företag som trycker upp böcker åt en.. men sen slog det mig att kanske något bokförlag skulle vara intresserade av att haka på detta projekt då tanken är att verkligen gå in för att stödja barncancerfonden. Det är verkligen för en god sak. Jag mailade ett bokförlag idag för att be dem undersöka om det skulle vara något för dem.. men jag vet ej.. dock vill jag försöka och vrida och vända på varje sten för att försöka hitta den bästa lösningen. Den nedladdningsbara versionen kommer däremot vara klar om ca två veckor!

Min granne är VD för ett företag med många kontakter inom tryck..  han bad att jag ska maila honom lite information kring boken och mina önskemål, kanske kan han leda mig in på rätt spår. Väldigt snällt och det uppskattas. Så det är vad jag ska göra nu när jag tar min kopp te till min dotters stämma, hon är arg för att pappa gör disken och inte leker med henne.

Kämpa Felicia!
/Cicci


Bok-respons av mamman Lisa

Måste tacka dig för att du gjort mig glad och ännu mer övertygad om att mitt arbete tilltalar! Så TACK! Det värmer mer än mycket!

Det är först och främst för barnen jag skriver, men också för dig som förälder. Det är du som väljer dina barns böcker och sedan läser dem. Att få denna respons av en mamma känns obeskrivligt!

Det här fina möttes jag av idag, klicka på länken så kommer du till Lisas blogg där hon skrivit så fint om mitt arbete:

http://jagmamma.blogg.se/2010/january/annan-blogg.html

Vi ses,
Cicci

Illustrationer till "Jag känner en ängel"

Gokväll.

Fortsätter visa hur arbetet går framåt... Jag är jätte trött idag men har lyckats färglägga två av illustrationerna i alla fall (plus skissat på nya), och här kommer de med färg:

till barnbok stöd cancerfonden

bilden får ej användas

 

illustration om en ängel som hälsar på sin dotter

bilden får ej användas

 

änglabarn till barnbok en boj om änglar, sorg och hopp

bilden får ej användas

 

Blir jätte glad för kommentarer om ni ändå är inne och kikar! :)

Sköt om i vanlig ordning.

/CicciKöp min barnbok och stötta barncancerfonden!

Hej.

Nu ligger alla barnen och sover. Minsta dottern är alltid uppe väldigt länge, idag har hon varit ganska astmatisk men har ökat på medicinerna och nu så var hon hyffsad när vi la henne. Hoppas aldrig vi behöver hitta henne kippandes efter luft i spjälsängen igen..

Nu skenar jag iväg som vanligt, var ju boken jag skulle skriva om..

Ville ju visa lite material från min bok som man kommer kunna ladda ner som pdf från min hemsida, www.illustrationbycecilia.se. Den kommer också kunna köpas som en tryckt bok, där alla intäkter kommer gå oavkortat till barncancerfonden!!! Så du får en varm och hoppfull bok, samtidigt som du gör en god gärning. Det kan inte bli bättre! Däremot vet jag att alla inte har samma ekonomiska förutsättningar, därför gör jag en enkel nedladdnings variant av boken också, så kan man sätta in en liten summa själv till barncancerfonden. Det är i alla fall min önskan!

Texterna i uppslagen är ungefärliga, jag har utökat boken med några sidor och texterna ska bearbetas. Man kan säga att de är en skiss.

illustration ur min barnbok. texten är inte helt bearbetad.

bilden får ej användas

 

ur

bilden får ej användas

 

Jag känner sådant driv för det här! Som jag nämde är lilla Felicia på 4 månader en stor inspiration.. också hennes storasyster Millie som är tre år, som snart kommer ha en alldeles egen ängel i himlen, sin lillasyster. Jag skriver för er tjejer och jag tänker på er varje dag!

 

Jag lägger även ut dessa fyra bilder. Det är bara den svarta linearten än så länge, men det ska självklart färgläggas och retucheras lite.

 

lineart till barnbok, bilderbok om änglar

Bilderna får ej användas

 

Idag har jag också mailat med vulkan.se och barncancerfonden. Jag önskar boken var klar nu, men tyvärr får vi vänta några veckor till. Följ mig i detta arbete och sprid det vidare. Alla stolar ska fyllas på barncancerfondens reklam!

 

Sköt om i massor!

/cicci


Illustration och barnbok för att bekämpa cancer!

Hej.

Sitter med alla projekt.

Går ni in på min hemsida kommer ni se ett av de nyare tillskotten i min samling, som jag brinner för!! När jag arbetar så rinner tårarna, sen blir det uppehåll för att sedan komma igen..
Jag gör just nu en barnbok för de familjer som förlorat en nära anhörig. Den heter "Jag känner en ängel", och tanken är att den inge ett visst hopp och lugn mitt i den svåra sorgen.

En illustration som jag tyckter är mysig (från boken men då är den utan pratbubbla och inte samma textinnehåll):

glad i himlen, saknar min ängel

bilden får ej användas

 

 

 

Min pappa och en liten tjej vid namn Felicia är mina inspirationskällor! Min pappa gick bort i cancer när jag var 19 år och min bror var 8 år. Just idag ligger Felicia , snart 4 månader, på sjukhus med sina föräldrar och inväntar himlen. Inga barn ska behöva lida och åka till himlen.. de ska vara hos sina föräldrar! Så därför kommer bokens vinster inte gå ner i min ficka utan direkt ner och oavkortat till barncancerfonden.

 

Gå in och läs mer här: http://www.illustrationbycecilia.se/se/ladda_ner_gratis_barnbok.html

Sköt om er och hoppas att ni är friska och krya där ute!

/cicci


Illustration: "Garbomannen"

Hej.

Fick ett inlägg från bloggaren "Garbomannen" om att han gillar mina illustrationer och han gärna vill beställa en :) vad glad blev jag!

Idag är de klara och tänkte visa upp en av de varianter som jag gjorde:

 

på beställning, popart, jätte fin bild från ett foto

Bilden får ej användas

 

Hihi, Johan har ej sett illustrationen ännu.. hoppas han gillar den!!?? Det gör i alla fall jag :) gör du?

 

Ha en rolig helg!

/animegirl


Illustration: Söta små troll!

Halloj.

Denna bild tillägnar jag mina små troll, tack för att ni ger mamma inspiration!


babytroll, barn troll, söta små troll, cute troll, trollskog

bilden får ej användas utan min tillåtelse

 

Nu ska jag ta hand om mina två tjejer som är hemma :)

/animegirl


Elektroniska vykort för FAMILJELIV.SE (Illustration)

Kom på en liten rolig sak till!!!

Redaktionen, eller rättare sagt Susanne på redaktionen (jätte gullig), la idag upp fyra stycken elektroniska vykort som jag har gjort på www.familjeliv.se, kika in deras vykorsttjänst! Jätte kul och mysigt!

Här är de samlade:

www.familjeliv.se, illustrera vykort, beställa

 

En kopp till, sen sängen!

/animegirl


Illustration till hemsidan..

Hej hopp..

Att tänka med tre barn (5 år, 4 år och 1 år) springandes runt sig är inte det enklaste =P men nu sover de.. helleluja! Jag och sambon sitter med varsin dator och jobbar på min nya hemsida.. adressen är www.illustrationbycecilia.se, och kommer eventuellt upp ikväll. Dock lite väl klen i text och material än sålänge, men Rom byggdes inte på den dag! Haha, hursom så njuter vi av tystnaden och flera koppar av kaffe..

Det jag dock ville betona i detta inlägg är min bild. Gjorde denna illustrationen idag, mitt i allt småbarnskaos. Tänkte ha den som förstasida på hemsidan. Där texterna finns kommer det vara klickbart.. jag är lite kär i bilden :) Det enda är att "illustrationsbilden" sitter in bakom skrivbordet, vilket jag kommer ändra till så det ser bättre ut!

Vad tycker du om bilden som förstasida på en hemsida?

ny design, illustration, klickbar illustration, retro

Bilden får ej användas utan min tillåtelse

 

Imorgon ryker allt julpynt!

/animegirl


Illustration: Precious people

Hej.

Tänker inte bli långrandig. Haft en tuff dag med min lilla brud här hemma! Så ikväll fick jag sitta och koppla av till en skiss. Det är allt bra att ha en snäll sambo! Tog aldrig fram lineart på denna.. kanske gör det någon annan dag :) först kommer skissen och efter det färdiga resultatet. Blev jätte nöjd! En varm illustration som jag döpt till "Precious people":

blyerts skiss, precious, baby, retro, vän, illustration

Bilden får ej användas utan min tillåtelse

 

lite retro, personlig illustration, precious, mysig

Bilden får ej användas utan min tillåtelse

 

Ciao!

/animegirl

 

 


Min barnbok och några illustrationer!

Halloj i kylan!

Det är verkligen riktigt kallt, men börjar smått vända här tror jag :) hoppas det kan bli så pass att man vågar sig ut med lilla tjejen. Hon har ju svår astma så är det för många minus är det inte bra alls att gå utmed pågående besvär.

Hursom är jag ändå ganska munter dessa dagar. Min barnbok börjar verkligen bli klar nu. Jag har sagt det ett tag, men i och med att Filippa legat på sjukhus så himla mycket har det dragit ut på tiden. Jobbar på boken varje dag med lillan, inte det enklaste men många små steg blir tillslut stora kliv :)

Det börjar kännas lite läskigt, fast på ett bra sätt. Personligen brinner jag för mitt manus och mina illustrationer som jag känner passar bra till texten. Jag sitter inte och tror att bokförlag kommer kasta sig på mig, och att jag kommer bli rik och få ära... utan jag är helt nöjd att jag får pula med denna bok och att jag får känna mig stolt över den, hur det än blir. Det är inte så lätt ute på författar- och illustrations marknaden, detta förstår jag mycket väl.

Jag ska skicka in mitt material till Opal´s boktävling. Har även tänkt att skicka in till några andra väl utvalda bokförlag, för jag kan ju inte sitta och anta att jag vinner tävlingen trots att jag hoppas på det! Vi får se, men hursom vet jag inte vad som är okey i denna bokvärld. Vill ju ej trampa någon på tårna, men att skicka till 4-5 förlag måste väl vara helt ok? Eller?

Är det ingen som nappar så kommer jag fortsätta själv via Vulkan.se. Just för att jag verkligen tror på mitt manus och mitt sätt att illustrera historien. Jag inser dock att jag har mycket hårt jobb och slit framför mig om jag ger ut den själv. Vill tro att den kommer vara uppskattad!

Iiih, bara babblar här :) det är för att jag är lite nervös. Tänk om jag är hemmablind och boken inte alls är bra! Jag har givetvis visat material både för vänner och icke vänner.. positiva till extremt positiva reaktioner har kommit. Samtidigt.. vad ska de säga? Krävs mycket mod att säga till någon att det ej är bra, trots att jag verkligen ber om det (om så är fallet).

Här kommer tre illustrationer från boken, de är inga "huvudillustrationer" då jag ej riktigt vill avslöja vad boken handlar om:

illustration, ballong, mage, fantasi bild

Illustrationen är min egen och får EJ användas utan min tillåtelse!

 

sätta på sig skor, barnbok

Illustrationen är min egen och får EJ användas utan min tillåtelse!

 

lök, kål, tuggummi, barnbok

Illustrationen är min egen och får EJ användas utan min tillåtelse!

 

Så snart boken är helt färdig och jag vet om något förlag hört av sig eller om det faktiskt blir så att jag kommer trycka själv så ska jag dela med mig av titel och lite innehåll från manus. Kommer givietvis fortsätta skriva om vad som händer...

 

Sköt om er och önska mig lycka till! Eller ännu bättre, ge mig en spark i gumpen :)

/animegirlBror och Syster

Denna kom bort i en annan kategori, så lägger upp den igen så den finns under illustrationer ;) denna ska skippas över till England.


Lichtenstein, comic art, lineart, order, beställa

Bilden får ej användas utan min tillåtelse

 

Idag är det kallt, minus 15 grader. Har du varit ute?

/animegirl


Älskade Astmabarn!

Hej.

Har nu bestämt sig för att blogga om mitt älskade lilla astmabarn, Filippa (aka Flippen). Varför? Jo, för att jag behöver få skriva av mig. Sen har jag hopp om att kanske andra som är i samma situation hittar hit.

När hon var 5 månader kunde läkarna ana att hon lider av astma, och visst är det så. Hennes två större syskon lider ju också av astma inklusive mig själv. Men att det skulle bli en så allvarlig och intensiv form av astma kunde jag inte drömma om.

För två timmar sedan åkte min sambo in med henne igen. Hon låg inne i början av december, vid julen och nu. Det är ofta! Vi kämpar hela tiden, konstant. Vet inte om det är dag eller natt längre. Nu hade hon gått ner 250 g på en vecka.. för JA, det är bara en vecka sean hon låg inne sist. Hon äter och dricker inte.. troligtvis på grund av att hon blir så "mätt" av alla mediciner hon får dagligen hemma när det inte är akuta besvär:

Pulmicort 6 ggr/dag via ailos (maskin)
singulair granulat varje kväll

Hon verkar bli illamående av medicinen och just nu har hon diarréer. Ska man dra ner och riskera andningen eller ska man förbi se att hon inte äter och dricker? Inget går ju.. men vad gör vi? Börjar gripa efter halmstrån..

Vi väntar på att komma till lungspecialister vid Södersjukhuset..

Sköt om er, och skänk gärna entanke till mitt älskade astmabarn!
/animegirl

Min bild i TIDNINGEN

Tjaba.

Det är sent, och jag är trött. Suttit med boken ikväll.. min ena kontur penna är borta så imorgon blir det att åka och köpa ny!

Jo, en liten rolig sak är att en tjej som läser journalistik hörde av sig och frågade om  hon fick låna en av mina bilder till deras projekt som är en tidnig, som handlar om drömmar. Självklart! :)


drömmar, journalist, bild

Min bild i tidningen

 

 

uppäten, dinosaur, dröm, fantasi, illustration och foto

Bilden jag gjort i större format

 

 

Nu är det sängen för min del!

/animegirl


RSS 2.0