Facebook...

...Kika in hos oss på Lullaby´s sida!

lullaby facebook, jag känner en ängel, wilda wilma


Klicka HÄR för att komma dit, och när du ändå är där så blir vi glada om du GILLAR oss förstås :)

Kram,
Cicci

Spirometri

God förmiddag.

Ska strax börja jobba med "Wilda Wilma...", men ville bara skriva av mig några rader först. Nu har vi fått tid för spirometri som Filippa ska genomgå den 24 augusti.

astma, mäta lungfunktion


Hon kommer då få en medicin som ska få henne att bli trött och somna, och sedan mäter de av hennes lungor. Hoppas de hittar något som de efter vet hur de ska kunna göra henne bättre! Hon förtjänar ett "normalt liv".. jag vill bara att hon ska slippa dessa värsta anfallen... min tjej...

docka, hellasgården

Filippa en bättre dag i Hellasgården

 

Sköt om er alla! Nu nalkas det jobb...

/Cicci


Men...

... varför är Rolle Robot så rädd?

illustration av cecilia svensson

 

Jag har verkligen ingen aning.. Har du det? Berätta då det för mig!

 

/Cecilia


Recension av "Jag känner en ängel"

Hej.

Vill också tipsa er om att gå in på Barnboksprat.se där ni hittar en recension av min bok, jag har varit lite nervös för jag vet att dessa recenserade tjejer skriver exakt vad de tycker och känner. Men boken klarade sig mycket bra tycker jag!

RECENSION av "JAG KÄNNER EN ÄNGEL"

Med önskan om en härlig dag med massor av sol,
Cecilia

------------------------------------------------------------------------------

En uppdatering :) länk till tävlingen där du kan vinna min bok "Jag känner en ängel" hittar du här:
http://www.barnboksprat.se/2010/07/21/utlottning-av-jag-kanner-en-angel/

Berätta för alla om tävlingen och delta du också! Lycka till!
Kram/ Cicci

En bok om hopp!

Hej.

Jag har kommit i kontakt med en fantastiskt kvinna som år 2005 förlorade sin 15 månaders dotter helt oväntat en natt i augusti. Hon har nyligen släppt sin första bok som heter "Bara ett andetag bort - Boken om mitt osynliga barn".

Sanna som har skrivit boken skulle pussa sin lilla dotter godnatt innan hon själv la sig till sängs, då insåg hon att något var fel. Hennes dotter andades inte längre och hennes lilla hjärta hade slutat att slå..

Boken handlar om dottern hon förlorade och det nya liv hon vann, om hjärtat som brast och om den nya kärleken som gjordes möjlig...

Länkar till boken:

Smakprov:
http://www.inrero.se/filer/smakprov-bara_ett_andetag_bort.pdf

Köp den här:
http://litenupplaga.se/644

En stark och fin bok av en stark och fin kvinna som fick uppleva det värsta en mamma någonsin kan uppleva.. men som har hittat livet igen och vill dela med sig av sin svåra resa!

Kram på er!
/Cicci

Intervju med mig i Smålandsposten

Hej.

Jag lägger upp ett litet urklipp från intervjun med mig som finns i Smålandsposten idag 10/7 -10. Dock måste jag höra mig för innan jag lägger upp ett helt uppslag, vet inte om det är ok? Har skrivit hur ni gör om ni vill se och läsa hela intervjun i bilden!

porträtt, jag känner en ängel

 

Sköt om er, och ha en underbart solig lördag!

/Cecilia


Min bok... på hyllan... i en bokaffär = GALET!

Hej.

Idag skulle jag köpa skor, eller sandaler då min lilla tjej tagit sönder mina "gamla" (som egentligen är ganska nya). Då passade jag på att gå in på Akademibokhandeln i Forum Nacka för att köpa en pekbok till lillan. Då ser jag plötsligt på en hylla lite längre bort att min bok "Jag känner en ängel" står där!

hylla, bokhylla, akademibokhandeln, forum nacka

©2010 Cecilia Svensson

Den står verkligen bland andra "riktiga och fina böcker"... och då slår det mig att jag faktiskt också gjort en riktig och fin bok jag med! Och idag är jag lite extra stolt över detta av olika anledningar, men det behöver jag inte tjata om här jämt ;) Men jag kan lova att det var galet och magiskt att se sitt verk i en affär...

hylla, bokhylla, akademibokhandeln, forum nacka

©2010 Cecilia Svensson


Det är en glad och ödmjuk Cecilia som önskar en underbar morgon/dag/kväll/natt. Och glöm inte att 5 kronor per såld bok går oavkortat till Barncancerfonden!
Kram!


Duger den som present?

Hej!

Snart fyller min gud-dotter Molly 1 år! Jag har en liten present som jag köpt, men ville göra något personligt till henne också.. så spontant ikväll skapade jag en illustration med passande tillbehör.

Molly är en cool, färgstark och betämd tjej. Hon har ofta mycket färgglada kläder och gillar "lite ruffiga" grejer.

Ramen runt illustrationen är egentligen en napphållare från "Elodie details" som gör underbara mönster och sätter de på bland annat åkpåsar, napphållare, filtar m.m. Bakgrunden är min sons "Polarn O. Pyret" jeans. Tyckte att dessa två "riktiga ting" gjorde illustrationen levande och annorlunda, och passa ihop med Mollys personlighet. Som ni nog kan gissa så scannade jag bara in dem och "klippte och klistrade" :)

Blommorna har jag tagit från en sida på internet och vad jag kan se så får man använda den, du hittar den HÄR. Plus att denna illustration är för privat bruk, inget jag säljer vidare. Klippte slarvigt ut blommorna ur den vita bakgrunden.

Så här blev den till slut...

present, 1 års present, gudbarn, mollymus, polarn O. pyret, jeans, napphållare

© 2010 Cecilia Svensson

Nu får vi hoppas att Molly´s mamma inte kikar in här.. Jag kommer dock pyssla lite till med den, men det är mer fin justeringar på olika håll och kanter.

Vad tror ni, blir det en bra present i en fin ram till en cool liten tjej?
Kram Cicci

RSS 2.0