VA?!

Haha!

Jag har "kladdat" på en bil.. fråga mig inte varför, för jag har ingen aning ;) gjorde nåt snabbt när lillan sover (vilket inte är länge och särkilt inte nu med vattenkoppor). Hursom.. min första bil ever:

©2010 Cecilia Svensson

Den är ju inte så arbetad som ni ser.. men la två bilar över varandra så det känns lite rörigt och som den skumpar framåt :) och texten bara kom upp... "Old car in your yard", väldigt fyndigt ;)

Ha det gott!
/Cicci

Tur att hjärtat är starkt...

.... annars hade jag nog varit död och begraven nu på grund av all stress och oro.

Mitt lilla hjärta har varit så sjuk i sin astma, och vi har legat inne sedan i måndags. Igår (22 juni) var min födelsedag, men tyvärr inte så mycket att fira. Så är du inne och läser får du gärna slänga iväg ett GRATTIS ;)

Hon kämpar som ett djur när detta händer och trots att hon låg i syrgas så var syrenivån på 89%! Jag ska inte gå in på detaljer.. det är för mycket.. men FYYY säger jag! Hennes kropp och buk när hon jobbar så... det är för mycket för en mamma att se om och om och om och om igen. Hela familjen blir påverkad och hennes syster Wilma fick igår kraftiga kramper i magen.. troligen av oro för sin lillasyster.

astma, sjukhus, astmaanfall, barnastma

astma, barnastma, astmamediciner

Vår lilla sessa som kämpar med sin andning, alltför ofta...

Specialistläkaren som vi träffar regelbundet säger att hon har en egen form av astma, att hon är unik i sin astmaform och att den är väldigt svår och aggressiv. Nu ska man testa en ny medicin på henne som egentligen inte ges till såna små barn som Filippa. Men till och med läkarna står villrådiga och hon är en svår nöt att knäcka..

fossing, barnfot, sauturationsmätare

En liten söt fot, med syremätaren på "tossetå"


Nu är vi i alla fall hemma på permission.. och jag vill aldrig mer behöva åka in till sjukhuset med Filippa igen! Men jag vet att vi kommer att hamna där ändå, flera gånger om..

Sköt om.
/En trött mamma

Mamma fis och Wilda Wilma prutt

Hej hej.

Vårt hem är fullt av sjuka barn.. hinner knappt någonting =/ men är vid ganska gott humör ändå :) I fredags fick jag strålande nyheter av inköpschefen hos Akademibokhandeln!

De vill köpa in min barnbok "Jag känner en ängel" (där 5 kronor per såld bok går till Barncancerfonden, läs mer på vår hemsida www.lulla-by.se) till alla de större fysiska butikerna! *överlycklig* Men boken finns ju redan nu att beställa hem från alla internetbokhandlare och även från din lokala bokhandlare, men det är grejen med att få se sin bok på hyllorna i fysiska butikerna :) det är ju en dröm i sig, som nu blir sann!

barbok om änglar

© 2010 Cecilia Svensson, Omslag


Med min andra barnbok "Wilda Wilma pruttar" går arbetet framåt, och det börjar lukta tryck i luften :) härligt, säger jag! Så idag bjuder jag på ett litet foto på mig och min prutt-prinsessa ;)

barnbok, foto

© 21010 Mamma fis och Wilda Wilma pruttpruttbok

© 2010 Cecilia Svensson, Ur: Barnboken "Wilda Wilma pruttar"

 

Ja, som ni förstår så kan man även som en ung trebarnsmamma med sjuka barn (varav ett allvarligt sjukt) uppfylla drömmar, och det är jag både glad och stolt över :) allt går, bara man vill och vågar!

 

Sköt om er!

/Cecilia


Ja...

... jag har gjort en bok ;) till hemsidan....

Bokomslag till hemsidan

© 2010 Cecilia Svensson

 

Men jag har inte bestämt om omslaget ska se ut exakt på detta vis när boken väl trycks.. vi får se :)

 

Hoppas ni haft en bra dag!

/Cicci


Smakprov på Wilda Wilma

Hej,

måste berömma och tacka Tomas på www.smakprov.se. En supertjänst, med super-service! Verkligen!

Nu kommer ett litet smakprov ur "Wilda Wilma pruttar", hihi... hoppas ni gillar den :) den är gjort till pruttprinsessan Wilda Wilma som är min dotter på fyra år. Får se vad hon tycker om denna bok när hon är fjorton år ;)

SMAKPROV

Ha en härlig kväll, själv ska jag kika lite på "Sagan om ringen".
/Cicci

Bok nr2

Hej hopp...

Jag hoppas verkligen på att kunna trycka barnbok nr2 inom en mycket nära framtid, vilket ser hoppfullt ut!

barnbok av cecilia svensson

© 2010 Cecilia Svensson

 

Ett smakprov på boken kommer finnas om några dagar... hojtar till den den kommit upp på webben!

Sköt om,
Cicci

Lilla Filippa

Hej.

Nu har Filippa inte legat på sjukhus på över en månad, och det känns ju helt otroligt! Varmare väder behövdes verkligen och få undan alla dessa infektioner...

astma, sjukhus, affektkramp

Mammas goding

 

MEN.. helt bra har hon ej varit. Tre anfall har hon haft denna veckan, men vi kör på med aiolosen och verkar klara oss hemma. Hade hoppats på att hon skulle vara ännu bättre, men bara vi slipper sjukhus igen blir jag glad. Dock så lär besvären bli värre igen när hösten kommer.. Hon ska då få sova på någon medicin och göra spirometri i augusti (mäta lungkapacitet), så får vi se vad som visas där.

Annars kör hon på hårt och livligare unge får man leta efter :) dock får hon sina affektkramper då och då.. sist nu för någon dag sedan och hon svimmade stående tyvärr och slog sig i lilla huvudet :( ajaj.

 

Ha det så bra!

/Cicci


Planerar att åka på...

i göteborg

 

kika in på deras facebook-sida för mer info:

KLICKA HÄR!

 

Ha en bra dag, det ska jag ha :)

/Cicci


Foto och intervju

Hej hej!

Är i småland just nu.

Gjorde en intervju för "Smålandsposten" i fredags och har blivit fotad. Är ovan vid intervjuer och fotografer, men det är väldigt roligt och spännande så jag klagar inte!

Illustratör, barnbok, barnböcker, intervju, fotograferad

© Cecilia Svensson 2010


Händer en hel del nu med bokförlaget och boken "Jag känner en ängel", och nu ska även arbetet med min andra bok snart avslutas för att gå till tryck. Mycket spännande!

 

Hoppas ni har det fint!

/Cicci


RSS 2.0