Favvisar...

Jag kikade på några av mina illustrationer och tänkte lägga upp några av favoriterna. Är riktigt nöjd med dessa :)


illustration

1. Retro barn

 

 

2. Flower power

 

 

3. Kärlek för ett barn

 

 

4. Little princess

 

 

kärleksfull illustration

5. Lesbisk längtan

 

 

personligt porträtt

6. Garbomannen

 

 

illustration i popart

7. Bröllop i sprudlande popart

 

 

Alla illustrationer © 2010 Cecilia Svensson

 

Jag vet inte vilken somär min absoluta favorit... Vet du vilken din är?

 

/Cicci
Utgivningsdag!


Ja, det har barnboken "Jag känner en ängel" haft nu!

Du hittar den bland annat på adlibris, bokus och cdon... och för dig som inte gillar att handla på nätet kan du vandra in i din lokala bokaffär och beställa hem den. Glöm inte att 5 kronor per såld bok går till bokens egen fond hos Barncancerfonden.

finns på adlibris, bokus, cdon

Av: Mig, Cecilia Svensson © 2010

 

Vill du ha ett smakprov av boken så klickar du HÄR.

 

Tack alla ni som följt mig och stöttat mig här på bloggen, mejlen och via vår facebooksida.

 

Boken är utgiven via förlaget Lullaby, besök gärna hemsidan för mer information. Jag hoppas innerligt att denna bok kommer uppskattas!

 

Kram!

/Cicci


Går inte...

... att bli klar!

Här är illustrationen halvfärdig, jag är i en dålig snurr och tiden vill inte vara min vän just nu... men den är bättre än inget ;)

illustration, grease inspirerad

© 2010 Cecilia Svensson

Ja, håll ut.. en dag ska jag få tiden tillbaka!


/Cicci

Håller på med en sak...

Hej hopp.

Det är så tråkigt att inte "ha tid" med sådant jag tycker om, till exempel att blogga och illustrera. Lilltjejen är fortfarande dålig och det finns inte så mycket kraft över... hoppas allt lättar snart!

Idag har jag dock fått tummen ur bakdelen och faktiskt illustrerat en sväng, den är inte klar så ni får bara ett litet smakprov :) hela bilden kommer när den är klar.

illustration

© 2010 Cecilia Svensson

 

Hur mår ni där ute då...har förresten våren kommit till alla?

Sköt om,

Cicci


Jag känner en ängel, är HÄR!

Äntligen är boken här!

Och det är ju såklart detta som lyfter mig i dessa tuffa tider...

Den kom i fredags och det var en dag med blandade känslor. Vi visste att den skulle anlända men Filippa var sjukare än vanligt hela veckan och bara 40 minuter efter böckerna hade kommit så fick vi åka in till sjukhuset för att bli inlagda då det gick över våra krafter att vårda henne hemma.

Jag tog med en bok som gåva till Södesjukuset´s barnakut samt AVD 70, som är min favorit avdelning. Skrev några rader i boken och tackade för fin vård. Nu står ett exemplar av "Jag känner en ängel" i bokhyllan på AVD 70 så håll utkik om ni är där...

Jag kan inte förstå att den är här nu, och är så överlycklig! Den är fin, varm och alldeles perfekt (om jag får säga mitt), klart jag älskar den... det är ju jag som gjort den! :)

Jag känner en ängel

© 2010 Cecilia Svensson, bokomslag

 

Fler foton hittar du på Lullaby´s (bokförlaget) sida på facebook, klicka HÄR för att komma dit. Nu är det lite administrativt arbete innan den går att köpa i bokhandeln, men mycket snart är det utgivningsdatum... hojtar till om det!

 

Visst ser den fin ut?

Cicci


Tuffa tider..

Hej.

Som ni kanske vet så har vi tre barn, alla har astma men den minsta tjejen lider verkligen av en svår astmasort! Vi ligger inne med anfall ungefär varannan till två veckors mellanrum. När vi inte ligger på sjukhus så är hon tyvärr inte bra för det, vi kämpar dag som natt med vår lilla tjej...

Idag är jag så otroligt besviken på min handläggare Martin Åhman som nekade mig sjukskrivning i 1 1/2 månad då jag tagit ut mig totalt. Min astma var jätte besvärlig och jag fick använda aiolos och det var som att andas sugrör. Min astma reagerar på stress, fysisk ansträngning, infektioner och väder (ALLA dessa komponenter utsattes jag för under denna tid). Detta var i mars/feb så alla vet ju hur nedrans kallt det var då, och Filippa var sjukt dålig och det är vård på henne dygnet runt jämt, plus att jag fick virusinfektion efter virusinfektion. Utöver det så är jag nerstämd sedan en tid tillbaka på grund av Filippas sjukdomstillstånd.. det går inte ens att förklara hur vi har det just nu.. min läkare ville sjukskriva mig mer, men jag sa att det är omöjligt då min handläggare säger att jag är helt frisk. Vi ska såklart överklaga och han har dessutom sagt några riktigt dumma grejer i telefonen...

på södersjukhuset

Filippa i lite bättre tillstånd, Södersjukhuset

 

Vi är fortfarande inskrivna men har fått komma hem en sväng, imorgon ska vi in till sjukhuset igen och jag ska bli ihopkopplad med vår kurator igen då jag fått ett smärre "meltdown" igen. Det är bara för mycket just nu och vi får aldrig en paus. Men det är ju så att det faktiskt finns något som gläder och värmer mig enormt i detta svåra, det kan du läsa om i nästa inlägg...

 

Ciao,

Cicci

RSS 2.0