Illustration: Superman, 5 år!

Hej blogg!

Nu har min dotter kommit hem. Det har varit specialister och pratat med oss (eller Filippas pappa då det var han som låg inne med henne denna gång). De är oroliga över att hon är så liten och får så svåra besvär ofta, och inte svarar normalt på mediciner. Så nu ska hon få remiss till lung-specialister. Hoppas något bra kommer fram!

Gjorde en till illustration idag.. en snabb dock :) har inte så mycket tid som ni förstår med 3 småbarn varav ett är väldigt sjukt. Tycker det är så roligt och avslappnande att illustrera så jag är glad att jag får små stunder till det!

Här kommer den, haha.. SUPERMAN.. han är blond och är fem år ;) det kan vara min son!


stålmannen, popart, tecknar dig, teckna mig, comic

Bilden får ej användas utan min tillåtelse


Hihi, vad tycker ni?
/animegirl


Astma-anfall.. IGEN!

Hej.

För två veckor sedan fick vår lilla ettåring ett massivt astmaanfall, och imorse fick hon ytterligare ett. Så nu är hon inlagd med pappa Tony återigen på barnsjukhus.

Känner mig frustrerad och maktlös.. varför blir hon så himla dålig så ofta (det började när hon var 5 månader)! Hon får så mycket mediciner i sig så jag mår illa.. och alla slangar runt henne.. hon är ju så liten!!

astmaanfall, sjukhus, barnakuten

Mitt hjärta

 

Ge oss en tanke!

/animegirl


Illustration: min dotter i krokodiltårar! (POPART)

Hej alla!

Idag kom jag med på första sidan på Blogg.se :) Jätte roligt! Tack! Och tack snälla ni som skriver så fina kommentarer, jag blir super glad.

Blev ikväll färdig med ytterligare en popart, den är av min dotter Wilma. Man kan säga att det är en blandning av de gamla tavlorna som kallas för "De ledsna barnen" (kommer ni ihåg dem?) och Lichtenstein. Hoppas ni tycker om denna bild också! :)Vi börjar med fotot:

Mina barn, Wilma, Jonathan

Fotot får EJ användas utan min tillåtelse

 

 

 

Här är linearten:

Animegirl, handgjord lineart, popart

Fotot får EJ användas utan min tillåtelse

 

 

 

Det färdiga resultatet:

Lichtenstein, jag popartar dig, personliga poparts av foton

Fotot får EJ användas utan min tillåtelse

 

Som ni ser gör jag mina bilder utefter smak och önskemål. Självklart kan jag göra bilder helt enligt bilden också! Just denna bild tyckte jag blev så himla fin med tårarna. Hoppas ni gillar den, trots att den kanske är lite sorglig..

 

Sköt om er!

/animegirl

 

 


Jag popartar DIG i Lichtenstein stil!

Hallooo...

Som jag nämde i förra inlägget så har ju den minsta dottern varit väldigt sjuk och vi var inlagda på Södersjukhuset. Då hoppade våra kära vänner (Ullis och Andy) in och hjälpte oss med de andra två barnen trots att de har en bebis, jobbar och renoverar. Som tack har jag gjort en Lichtenstein inspirerad bild som jag ska rama in i svart ram och ge bort som tack. Hoppas de inte kikar in på bloggen nu bara ;)

Here it is:

Lichtenstein, jag gör handmålade porträtt, poparta mig,

Bilden får EJ användas utan min tillåtelse

 

Tror ni de blir glada?

 

Jag hoppas det i alla fall :) denna bild åker under kvällen upp på min hemsida www.animegirl.se, där man kan beställa personliga porträtt av mig. Nu ska jag jobba med boken en stund, men har kört fast och letar efter en lösning.. hmm... wish me luck!

 

Hörs vi inte innan jul, så GOD JUL!

/animegirl


Överläkare och slangar...

Hej.

Just nu står allt lite still. Min minsta tjej på 1 år har varit sjuk ganska länge nu och i söndags åkte hon in akut med andnöd. Det var mycket allvarligt men efter 5 timmar av hårt jobbande på henne fick överläkare med hans team henne bättre.

Det var hemskt att se sitt barn ligga i massa slangar och ha så svårt att andas. Det var ett mycket kraftigt astma-anfall..

södersjukhuset, barnakuten, astma, astmaanfall, syrgas

Filippa när hon har lite lättare med andningen


Nu är vi hemma och hon får andas medicin från en ailos (maskin) 4 ggr/dag i två veckor till. Hoppas aldrig vi behöver vara med om ett anfall i denna kaliber igen!

Annars så pågår arbetet med boken, men jag ligger efter nu med alla sjukdomar hela tiden. Likaså hemsidan har blivit drabbad. Blev dock klar med en comic/popart bild som ska skickas till en tjej i England. Hoppas hon blir nöjd!

Lichtenstein, comic art, lineart, order, beställa

Bilden får ej användas utan min tillåtelse


Inom kort kommer det att gå att beställa personliga porträtt i olika stilar från min hemsida: www.animegirl.se. Det är handmålad lineart och handfärgläggning på digitalt vis med wacombräda och PS4. Jag arbetar efter högupplösta bilder och dina önskemål.

Sköt om,

Cicci


RSS 2.0