Rosévin och dinosaurieägg!

Godmorgon.

Filippa är fortfarande andningspåverkad men vi kämpar på hemma med mediciner. Åkte in på lördag till sjukhuset och då fick hon andas två gånger till, efter det började hon spy slem och det blev något bättre.

Igår (lördag) skulle Tony på UFC, något fighting tjohej.. och Tiny kom över. Filippa sov ganska länge på eftermiddagen och vi passade på att ha det mysigt i trädgården. Vi hittade också något konstigt vid berget...


barnen sitter på sin tvillingvagn
Barnen väntar på att vi ska hoppa in i bilen och hämta Tiny


i vårt kök
Tiny gör pajdeg


dricker på altanen i solen
Dags för en paus


hoppa studsmatta
Innan pappa stack iväg passade han på att hoppa!


solbruden -09
Tiny hade det skönt


jonis med sin haj
Jonis plaskar med sin haj


det blev bad!
Åhhhh... HOPP!


ett ägg i trädgården
Det ligger ett ägg på berget bland stenarna!!!


kan det vara en dinosaurie?
Vi la det i vatten... vi får väl se vad som kläcks!


med fetaost, majs och svamp
Sen var det dags för fetaost och broccolipaj.. så mums mums


skvätter
Filippa var vaken på kvällen och fick ett plaskigt bad


ägget håller på att kläckas
Idag (söndag) ser ägget ut såhär... något är på G!


Ha en härlig morsdag alla mammor!
/animegirl


Attans Astma med tripp till Akuten!

Hoho.

Sitter en väldigt sliten Cecilia framför datorn, jag har max sovit 2 timmar/natt hela veckan. Igår blev lillan riktigt dålig och nu är det fastställt att också barn nr 3 har svår astma.

Började med att åka in akut till Nacka Närakut, vilket vi brukar när barnen behöver extra hjälp med andningen. De var super snälla och tog bra hand om oss. Filippa fick andas i maxime med atrovent och ventoline två gånger, vilket brukar räcka mer än väl för en astmatiker. Men det gav inget resultat. Läkaren sa att jag måste åka in till sös barnakut på momangen och få fortsatt hjälp där, så gav hon mig en remiss.

På sös gick det snabbt må ni tro, en del hade suttit och väntat i 4 timmar och jag fick träffa läkare efter 20 min. Vi var där från kl 19:30- 00:00 för vård av Flippen. Hon fick andas ytterligare 3 ggr!!! Och fick betapred tabletter (korison) och airomir. Mycket, mycket, mycket medicin!

Läkaren ville halvt som halvt lägga in oss, men då han hörde på mig att jag är kunnig inom astma (har grymt svår astma själv) kände han sig säker på att jag skulle klara vården hemma. Dock har vi inte sovit knappt nånting inatt (igen), hon är väldigt gnällig, hon äter inte och jag får truga i henne vätska... blöjan är torr, hon är hängig och astman tilltar  igen. Klockan 11:00 blir det doktorn igen... håll tummarna att det ska lossna nu!


akut astma
Akutmedicin


filippa 8 månader med astma
I mammas famn kan man sova några minuter


Det känns inte bra att mina barn ska lida för något jag har gett dem, men försöker tänka att det kunde varit mycket värre. Astma kan man leva med trots att det kan vara otroligt påfrestande och hämmande i vissa situationer. Nu väntar kallelse till Nacka barnmottagning för ordentlig utredning. Attans astma!

Sköt om!
/animegirlVarningsmanual för bebis...

... det borde finnas!

Med stor röd varningstext skulle det bland annat stå:

Bebisar gillar INTE att sova! Du kommer vara så trött att kroppen värker och om du inte kräktes under graviditeten kommer du att göra detta nu. Skulle du inte stå ut så finns ju alltid www.blocket.se...


ingen sömn med bebis
Sova är bara något man hör talas om dessa dagar..
men drömma kan man alltid göra!

That´s all.
/animegirlFoto lek vid "Siggan"

Halloj.

Trött som få, bebisen är förkyld och mår inge bra. Just nu sover hon, det är skönt för det är väldigt gnälligt annars. Var iväg och lekte med de två större igår, det var supermys och fullt ös medvetslös!


balans, lek, kana


linbana, gömma


foto med mamma, fågel foto och kottar


Ha en skön dag i solen!
/animegirl

Gamla stan, besök från USA och vår afrikanska släkt

Halloj.

Hoppas helgen har varit bra. Min har varit underbar! Så här såg den ut:


min dotter som sover i spjälsäng
Filippa sov sött mot lördagen


kåkbrinken
På väg mot fika (stortorget i Gamla Stan).


tip top glass
Muuumma med glass!


fika med barnen, det funka bra!
Mys med familjen. Världens bästa pappa Tony!


gott med isglass
Jonis in tha hood!


kan inte sova
Varför ska man sova, när man kan vara vaken?


from indiana
Besök från USA. Leisa and Doug. Soooo nice to finally meet you!!!!!!!!!


gränd
Dags att åka tunnelbana hemåt. The kids are tired!


hos felicia
Två sessor (Felicia och min Wilma), sambons syster Felicia som fyller 2 år.


farfar på språng
Goa farfar!


har inte tid
Har inte tid mamma!


var trött
Lille Rafael tyckte om mitt knä.


Sköt om!
/animegirl

Skön kommentar från kiddo!

Mina barn var ute och dörren var stängd när de ville in. Då hör man Jonis ropa:

"Öppna! Vi är inlåsta utomhus!"

Hihi, tyckte det lät så sött, för det var fullaste allvar i hans röst.


barn vill komma in

Ska nu sippa vin och städa...
/animegirl

En tröttis..

redan morgon gkord av cecilia svensson


Ciao.
/animegirl

Skiss på en brutta, first try!

Halloj.

Blir en jätte snabbis här. Idag har jag träffat Jenni som jag döpt till "Jenni manga mega grym" (http://lunajms.blogg.se/). Vi hade kurs i illustration, så sjukt duktig!!!!

Gjorde en snabb skiss hemma.. vill öva på kroppar, men idag hade jag inte tid då det är så himla svårt!!! Då tar det också tid. Men här kommer en brutta jag gjorde. Haha, håret är katastrof, vet inte hur man ritar hår! Var ögonen jag tränade på mest kan man säga.. 


gjord av cecilia svensson


Nu ska vi laga thaikäk... lite sent.. men så blir det med kids ibland.

Puss
/animegirl

På G med en HEADER

Hej, återigen för sjuttielfte gången!

Suttit och lekt... vill ju också ha en snygg header som de flesta har... detta var mitt första försök. Får se, ska nog jobba llite till.. Sen är det ju kruxet med att få upp den på sidanoxå, fattar nada av html. Arsch... får bli ett senare problem! För problem är faktiskt till att lösa!


gjord av cecilia svensson


Jaja, nu ska man mata bebisen och förhoppningsvis få några timmars sömn. Men det kan man inte alltid räkna med....

Söta mardrömmar!
/animegirl

Fejkad illustration i PS

Hej hopp igen!

Idag pular jag på... kliar i fingrarna. Har suttit och trasslat med dessa bilder.. inte så svårt.. men tar lite tid ändå... resan till att lära sig lite nytt har i alla fall börjat!

lefkas illustration i photoshop
Bilden får ej användas utan min tillåtelse


cecilia svensson
Bilden får ej användas utan min tillåtelse


NU, dags att städa.... Fy bubblan!
/animegirl

Här kommer det Polaroid bilder

Hallo.

Suttit och lekt lite medan kidsen leker... hehe.. lät lite konstigt. Men de leker med sin robot och alla 3 har jätte kul! Då slappnar jag av lite framför datorn... miffar och moffar i PS. Tony gör sista biten på hans tattoo ikväll...

suttit och gjort polaroid bilder i photoshop


Haha, miffo bilder. Kul! Sitter och söker lite på nätet.. vill kunna göra riktigt coola bilder i PS, men det kan jag inte... ännu.. men det ska jag lära mig!

See ya!
/animegirl

Tröttsamt

Urk.

Är så trött att jag tror jag drar till Thailand och glömmer bort att jag har barn för ett tag. Nu låter jag jätte hemsk, men är inte så lätt att gå upp klockan 04:30 varje dag och köra på till cirkus klockan 23, för att sen gå upp en sväng även vid 01:30 tiden. Det är så det ser ut just nu... Så det är lite tröttsamt!

MEN, jag är otroligt glad när jag tänker på att Filippa redan är 8 månader. Koliken är över och det kommer bara bli bättre med rutiner och sömn. Så det känns skönt. Kolla på dessa två, pigga som två tuppar (särksilt Jonis), men nu lägger de sig runt 19:00 nästan varje dag och sover som stockar. Wiho, det finns hopp!


polaroid, sovande barnHa en helskön dag!
/animegirl

Planering av dop

Halloj.

Idag har jag skickat iväg dopinbjudan!
Denna gång blir det dop i Småland (bor annars i Sthlm), då mina släktingar inte varit med på något dop tidigare skulle det vara så mysigt att ha det där nere! Och det ska vi ju nu! Det var bara meningen tror jag... för den dag som var ledig är på min pappas födelsedag i kyrkan där han begravdes! Blir fint! Fanns dock ingen lokal ledig.. så vi får ha mottagning hos min mamma.... men om alla kommer kan det bli trångt.. det blir nog bra...

Nu ska jag fortsätta med min sjömansgryta!

Gokväll!
/animegirl

Sorgens dag.

Hej.

Idag går alla mina tankar åt en person (som jag inte vill skriva ut här p g a respekt), men denne kommer idag att förlora sin far och det gör ont i hela kroppen på mig.

Jag vill bara skriva i total välmening och uppriktighet (då jag själv varit med om att förlora min pappa) att jag tänker på hela familjen, det vill säga den som går förlorad samt alla ni som blir kvar. Saknad och sorg kommer vara stor, den kommer alltid finnas kvar men den blir lättare att bära med tiden.
Massa styrke tankar!

Vila i frid!

Kram
/Cicci

Så svårt att skugga, jag blir tokig!!!

God lunch!

Sitter o pular lite med bilden från igår. Dels har jag ändrat övre läpp på Engla (grön overall), då den var lite fel, och väldigt mörk. Sen har jag försökt bearbeta skuggorna lite bättre... men det är så svååårt! Vet inte hur mycket, hur mörkt och car de ska vara vara på. Har skuggat nu men har faktiskt ingen koll på om det är "rätt", en del är säkert det, men andra skuggningar inte.

Här kommer iaf bilden igen med lite mer skugga.


skuggning i photoshop


Nu ska jag suga på karamellen om det är något mer som behövs göras på denna bild, eller om jag ska vara nöjd för denna gång. Det gäller att ha tålamod märker jag, de andra illustrationerna har jag gjort i ett nafs, men har inte riktigt varit nöjd.

Sköt om!
/animegirl

Dagens bild

Hej hopp.

Sjuk. Haft en ganska risig dag idag... inte bara med astman utan humöret. Stackars familjen. Men så är det, är inte mer än människa. Dock har jag gjort klart en bild på en väns döttrar, så det får bli dagens bild!


gjord av mig, cecilia svensson
Två söta tjejer!

Kom ihåg att detta är mina egna bilder och får inte användas utan min tillåtelse.

See ya.
/animegirl

riktigt rutten...

...idag.

Skulle gått på cirkus med barnen och nära vännen Jennie och hannes kids... men mår urk. Tony ska gå med dem istället. Tråkigt för mig, hade sett fram emot detta! Kanske sticker på bio med barnen i helgen istället, för då ska jag bara var frisk!

*Däckar*
/animegirl

Andy´s (lekland), paradis eller helvete?

Tjao.

Idag är inte min dag, nerslgen i min jäkla astma av en förkylning, inte värsta men det räcker för mina luftvägar. Har dock precis suttit med en hyfsat viktig jobbgreja jag hade deadline på idag. Måste man så måste man.

Igår var också en seg dag, kändes som vi som familj hade massa ambitioner att göra något kul för barnen... de fick storhandla med pappa Tony. Haha. Stackare. Detta var på förmiddagen och när vi sedan jätte sega tar tummen ur rumpan för att gå ut så börjar det regna! Jonis blev jätte ledsenoch vi bestämde oss för att åka till leklandet Andy´s i Sickla. vi var ju ändå påklädda!

Men det där leklandet.. jag vette tusan... en del säger paradis... jag säger helvete. Vilka hemska föräldrar som tar med sig barnen dit, sätter sig skönt med fika vid ett bord och läder tidningen. De struntar i vad deras ungar gör mot sig själva och andra. Blir upprikigt upprörd! Varför jag reagerar så är för att mina barn drabbas av deras som inte visar hänsyn och går helt emot lekreglerna som finns, och Jonis höll på att bli nerputtad (med flit) för kanorna (och de är stooora) både en och två gånger. Tack och lov var Tony med och fångade honom, plus lyckades armbåga ungen som gjorde det.. bara skojar.. eller kanske inte...


filippa k är skeptisk


Filippa var också något tveksam till detta ställe.  Jag kan säga att det absolut finns föräldrar som har uppsikt, all heder åt Er! Jag såg igår en asbra mamma som satte gränser åt sin son som levde rövare med mindre barn, bra jobbat!

Men måste tyvärr säga att de flesta föräldrar ser detta ställe som någon slags barnvakt, håller med att det skulle vara bekvämt och sitta och inte bry sig. Men, NEJ föräldrar, så uppför man sig inte på offentliga platser. Håll reda på era kids! Punkt slut.

/animegirl

Spöke, dealing och stuff

Hallo.

Helt körigt har det varit och har inte haft en sekund över... bloggen har därför stått stilla. Lite angst över det, men så blir det ibland.

Här kommer några foton som visar hur mina senaste dagar har varit. Allt från shopping till spöke!! Haha, fast bli inte rädd för spöket för det är ett snällt "lakan"...

Torsdag eller något sådant:


bebis börjar röja runt
Filippa har börjat röja i köket. Det behövs!


med leon
Andy och Leon på besök (och mamma Ulli vid dator).


criss cross style
Wilma goes "Criss Cross".


fint ute
Var så fint ute!


tiger tattoo
Skuggningar är gjorda, nu saknas färg.


Fredag i sickla köpkvarter, men även hos Tiny:


shopping leksaksbutik boink
Dags för shopping i leksaksafäären BOINK.


kanna och glas i akryl
Det blev en kanna och glas från RICE och...


från boink dinos
... barnen fick paket med fina dinosaurier i. Flippen bakom har
fått en snygg hoodtröja från Polarn O, Pyret.


mat och glad
Hos min Tiny. Fiffel, mat och...


och morotskaka
...Chailatte med morotskaka! Riktigt nice!


Lördag var det kurs i Åkersberga, dealing i Älta och mys på hemmaplan:


martin har fått nog
Möter kokobongo Martin (Och jossan) för lite dealing av preparat (alvedon)!


west side
Haha.. west side in my hart.. med krokna basket fingrar. MEN DÅ...


spöke i spegel
...dök ett spöke upp i backspegeln!!!! Läskigt!


med filippa
Jossan och Martin kom och mös med oss på kvällen, Robinson!!!Syns imorrn!
/animegirlManlig "Vecko Revyn"

Hallå där!

Så himla roligt! Jag hittade en skolåda med en hel del gamla minnen från skolan. Vill visa lite av det. Denna gång blir det en tidning vi har designat som är en manlig variant av "Vecko Revyn", den döpte vi till "Vecko Simon".

Med "vi" menar jag mig själv, Jytte och Sara-Lena, vi var en tight och härlig trio under gymnasietiden. Trots att min pappa var döende under mina gymnasieår och vardagen var fylld med ångest (han dog två månader efter studenten), gjorde dessa tjejer skoltiden minnesvärd! Tack tjejer, det ska ni verkligen veta!


media vecko revyn
Sara-Lena, Jag och Jytte


Vi gick medieprogrammet och fick göra massa skoj, här kommer iaf ett urplock av "Vecko Simon":


vecko simon
Omslaget


innehåll i tidningen
Innehållet


intervju av mig med backyard babies. gjord för en tidning i kronoberg.
Intervju med Backyard Babies. Den är riktig. Jag träffade dem på en av deras
spelningar för en intervju till en småländsk tidning. Jätte trevliga!


reklam i vecko simon
Lite manlig reklam. Ericsson goes Fredriksson. Haha.


självklart innehåller tidningen träningstips.
Självklart finns det träningstips för männen i denna tidning. Detta är egentligen ett uppslag.
Vår fina vän Daniel som poserar och som syns på omslaget.


jag har illustrerat denna serie
Brukar finnas små serier i dessa tidningar (eller fanns iaf).
Denna serie har jag gjort, både illustrationer och text.


inredning från svenssons i lamhult
Hihi. Denna sida gjorde jag också. Hade inte ett intresse för inredning då.
Men det har växt till sig idag, vilket är roligt!


om sex
En frågespalt för pinsamma frågor,
Jonas på bild jobbade/jobbar som urulog på ungdomsmottagningen.


sista sidan
Sista sidan med vad som händer nästa vecka.


Hörs snart igen.
/animegirl


Det är en "saknar...

... dag", idag!

Jag vet inte... har varit lite halvt nere idag och haft en konstig känsla i kroppen. Har inte sovit så mycket på ett bra tag och jag tror det tog ut sin rätt lite idag.

Har haft en typisk "pappa dag" (min pappa dog i cancer när jag var 19 år), saknar vår hund som nyligen blev omplacerad p g a att Jonis blivit allergisk och sist men inte minst... bara få sitta själv och glo! 


dog i cancer


vår hund som är dalmatin
vill vara ifred
Hoppas det blir en lättare dag imorgon. Dock vet jag att man måste ha dessa "pysa ut dagar", det mår man bättre av i längden. Sköt om och glöm inte bort att ventilera ibland.

See ya.
/animegirl

Polaroid bild i PS

En snabbis bara.

Tycker alla har det så fint på sina sidor med fejkade polaroid bilder.. vill ju också ha! Sagt och gjort, nu har jag experimenterat och voilá!

egen gjorda

Fint va! Nu är det äntligen hemma.... bye!
/animegirl

Jobba med bebis, smart eller dumt?

Hej.

Ja förutom att den är som en blek degklump, så har den ONT! Som tusan faktsikt. Igår jobbade jag som ett speedat monster och idag likaså. Är en del som händer nu i bolaget, men kan inte riktigt avslöja vad. Men så fort jag kan yppa kring detta ska jag.

Hursom, att jobba med en bebis är inte alltid lätt. Finns några avgörande faktorer:

1. Nada sömn (eller extremt lite) = fattar noll.
2. Hon är vaken nästan konstant. Sover power naps på 15-20 min!!!!! Hallå bebis, du är liten... sov *försöker göra hypnos*
3. Man måste varje minut rätta till hennes ställning för hon rullar jämt bort och slår sig i huvudet, håller jag på med något kritiskt så får hon ligga och guppa ett tag (om det inte gör ont)
4. Hon bajjar, detta kan vara grymt störande avbrott
5. Sen har vi det med mat, och sådana tillfällen inträffar en hel del
6. Uppmärksamhetskrävade, får sitta med i knät... men inte lätt att balansera och sköta jobb när hon kastar sig på knapparna "hjdwilhöosfägap008r+2"


tappar baby
En skön bild, men det är såhär det känns ibland, kan man säga.

Men annars går det faktiskt  bra, tack! Haha, låter som jag är en hemsk mamma och det är jag inte *lovar*. Och jag jobbar inte så här hårt jämt.

Jo just det. Smart eller dumt? Både och vill jag säga. Känns stressande ibland och arbetspositionerna är ju inte de bästa, men vi har hittat vår väg i kaoset och för mig är det smart. Jag har en sysslesättning som gör mig "viktig" inte "bara mamma" (ursäkta uttrycket), jag får ett utbyte i vardagen och blir därmed helt slut, men mycket gladare ändå på något konstigt vis.

Ciao
/animegirl

Tapet Toppen (Från: Björklund&Wingqvist)

Hejsan.

Här kommer enligt mig de absolut häftigaste, härligaste och helskönaste tapeterna just nu! Alla tapeter här kan köpas/beställas på Björklund&Wingqvist hemsida (http://www.b-w.se/).

Njut och jag hoppas det ger massa inspiration till att förnya hemmets vrå.


björklund&wingqvist
BW nr: BW753046
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW753038
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW657882
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW595645
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW656827
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW656793
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW603712
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW690974
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW585489

Björklund&Wingqvist
BW nr: BW753327Fototapet:
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW730291

Björklund&Wingqvist
BW nr: BW730267
Björklund&Wingqvist
BW nr: BW730259Barntapet:

Björklund&Wingqvist
BW nr: BW859637

Björklund&Wingqvist
BW nr: BW859504

Björklund&Wingqvist
BW nr: BW756130

Björklund&Wingqvist
BW nr: BW678268

Björklund&Wingqvist
BW nr: BW678284

Björklund&Wingqvist
BW nr: BW653717 (sticker)Bild källa: http://www.b-w.se/ (Björklund&Wingqvist)

Mer tapeter och inspiration finns på Björklund&Wingqvist hemsida!

Sköt om Er.
/animegirl

Min runda lilla svettiga kropp var helt slut!

Gokväll!

Igår var vi på ett underbart fik som heter Boo Trädgård. Ligger precis vid vattnet och i en lantlig miljö. Härliga solstolar och hängmattor som väntade. Det verkar vara en ganska ung tjej som driver detta ställe, och bakar själv. De arbetar för att allt ska vara ekologiskt och rättvisemräkt. Härligt tycker jag! Sen är jag inte världens bästa människa själv att följa detta mantra, men försöker så gott jag kan. Vi var i alla fall på utflykt med våra nära och kära vänner Jossan och Martin.


juice från järna
Juice från Saltå Kvarn (Järna), och en så goda "mackor" att man avled!


vid vatten
Pappa Tony med vår bebbe i Bugaboo vagn


klättrar på sten
Jonathan balanserar på stenar


och lulla
Martin och Lulla


äter
Flippen åt ekologisk och närproducerad barnmat


innan hemgång
Varsin klubba innan hemgång


Som ni ser, en otroligt mysig stund :) så vi bestämde oss för att ta vara på restan av dagen med lite rose vin och grillmat! När jag berättade för Jossan och Martin om vad jag tänkt bjuda på så ville två andra gäster på fiket komma.. haha.


och grillning
Rose vin i väntan på mat (och bira!)Det var igår det. Idag har det varit full rulle! Kom upp ur sängen och vi stack nästan iväg på en gång. Först gick vi och köpte blommor, pizza och dricka. Efter detta så satta vi oss ner på en äng *atjooooo*, och mös med mat. Sen var det powerwalk till en lekplats längre bort. Lek, lek, lek. Efter det så blev det power walk igen till barnens farmors grav för att pyssla om den.

Min runda lilla svettiga kropp var helt slut! Är ju bra, för jag HATAR min mage som den är just nu. Den ska bort! Visst, alla försöker trösta mig med att jag fått tre täta barn, vilket är snällt. Men jag vill inte se ut som en rullande deg klump. För det är så jag ser mig just nu, eller som Svampbob fyrkant. Men lugn, jag är glad ändå :)

När vi sedan kom hem efter flera timmar, ska jag tillägga, så sov alla tre barnen samtidigt! *Skratt* första gången ever det hänt på dagen. Kodak moment ;)


på ängen
Pizzor, bubbelvatten och jalla på en äng


barnens farmor
Gravstenen, barnen längtar efter dig Farmor!


första gången
Alla sover. Halleluja!


Sköt om!
/animegirlGalet...

... skön dag idag. Rättvisa och EKO har varit ledord. Bloggar om det imorrn :) nu nanna.

Natti.
/animegirl

Hurra, 1 maj!

... eller, varför är det så kul förresten?

Dagen har varit ganska jobbig då barnen har sockerchock från godis remmarna igår. Inte så mycket att hurra för. Dumt av mig... Vi har i alla fall varit ute i det fina vädret, gick och handlade ihop. Barnen var jätte glada. NOT! Eller Jonis var ganska glad, men Wilma var som en sur citron.


i molo tröja
i molo tröja


När vi kom hem fikade vi alla utomhus i trädgården, var skönt! Alla varlugna. Man behöver det små stunder. MEN, sen så var det inte så lugnt... jäklar vad de röjde runt och lät. Urk. Var inte på humör idag kan jag säga. Mer sur blev jag när jag hittade äckligt kattbajs i sandlådan! Och inte lite heller! Måste byta sand i lådan för i den sanden kan de inte leka. Det är ganska tungt och jobbigt projekt, men var verkligen skit och piss överallt!

Men när jag håll på att muttra där, så såg jag en älva och Askungen på studsmattan, då blev jag lite glad igen :)


studsmatta


Hittade även gula lijor som jag inte har någon aning om vart de kommer ifrån. Måste blåst hit, för vi har då inte planterat några. De var iofs ganska fina.


i trädgården


Nu sitter jag här, sambon sover i soffan, Flippen sover i sängen och barnen kollar på film. Ett äckligt berg av disk börjar växa till sig. Fy och blä. Känner mig lite ettrigt sur idag, kan det bero att jag käkat sura godis remmar kanske? Näe, tror jag ej. Återigen... Hurra, 1 maj!


See ya ;)
/animegirl


Min valborg = tantvarning!

Tja.

Hann bara inte blogga igår, fullt upp med kidsen och så kände jag mig risig. Dagen till ära så vaknade jag och sambon upp bus sura! Så det blev lite gnabb. Men när han lämnat barnen kom han hem med rosor. Det var sött!


av sambon


Haha, när jag tittade ut så såg jag att barnen blivit inspirerade av pappas köp. De har planterat lite tjusigt åt oss utomhus! Visst blev det kanon?!


av barnen


Sen satt jag med lite jobb innan det bar iväg mot brasan. Då vi var krassliga kunde vi inte ha folk över. Tråkigt! Men hursom, så gick jag och de två större barnen till "mötesplatsen" för att träffa upp några polare. Men jag var tidig och de var försenad, så jag stod där ett tag. Då kom det ett ungdomsgäng som tog en lerkruka från några grannar neför backen från oss, och kastade den i asfalten så det låg splitter överallt. FY, vad arg jag blev. Frågade varför de tog den och gjorde nåt så puckat... och de svarade att den bara var där, och en av killarna gick fram mot mig och mopsa med tungan och attityd. Snorisar!

Jag bad dem plocka upp oredan de gjort och faktiskt så började 3 av killarna lägga undan splittret åt sidan, men då kom killen som mopsade mot mig och började kasta splitter in på en annan grannes trädgård. Och vips, så gjorde de andra tre killarna också det. Grupptryck. Så jag tog kort på dem!!! Argh. Så arg var jag! Men vill inte skälla för mycket då jag hade mina knoddar med, man vet ju aldrig med knivar och så. Tycker synd om dem på ett vis, deras föräldrar kan ju inte vara särkilt närvarande då de agerar på detta vis. Mitt agerande kanske var lite tantvarning? Vet inte, men kunde inte bara vara tyst!


förstör i älta


Vi gick en stund efter det, då barnen var så uttråkade på att vänta. Vi kom när de tände brasan och jäklar vad varmt det var!


i älta


Det var så torrt så de var tvungna att sputa vatten runt elden. Vi stod och tittade. Hälsade på massa folk som gick förbi och sedan kom vännerna. Martin tog trollen och gick lite närmre. Sen gick vi till lotto avdelningen och köpte popcorn och sockervadd!

med troll


Har sagt åt barnen att ej ta emot godis av fula gubbar, men de gjorde det ändå! Haha, näe... detta är vår vän Charlie :) var faktiskt han som la skämtet!


bjuder barnen på godis


Sen gick vi hem och mös med godis remmar. Snipp, snapp, slut!

/animegirl

RSS 2.0