Besviken...

Blir inget dop... min familj i Småland är sjuka. I och med att barnen har så svår astma kan jag inte dra med dem till ett sjukt hus, och Filippa medicineras redan hårt för andningen. Håller på att försöka få tag på prästen för att se om det finns något annat datum... vet dock att det är knökfullt på sommaren.

Fick erbjudande av min kusins fru att bo hos dem, men grejen är att jag vill att mamma och lillebror ska vara med. Jonis satt i Tonys knä igår och grät för han ville till mormor... så vi kan inte åka ner och sen inte träffa mormor och morbror. Fast jag är oehört tacksam för erbjudandet, så fint!!!

Smärtar också att det skulle vara på min döde pappas födelsedag, kändes som jag gjorde något speciellt för honom. Så nu känner jag mig lite som en svikare, eller... kan inte riktigt förklara...

Men så är det. Får ta nya tag!

/animegirl

Kommentarer
Postat av: anna

jag har lånat annas blogg.vad tråkigt att Dennis är sjuk och att vi inte får träffas. Många kram från Elias mormor ( Lisbet )

2009-06-04 @ 16:10:17
URL: http://annona.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh nej... =( Det var verkligen tråkigt! Men fungerar det inte om mormor håller sig lite på avstånd?

2009-06-04 @ 19:34:42
URL: http://skimra.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh, då förstår jag verkligen att det inte fungerar, om det är så illa =( Oliver har inte så svår astma, men jag vet ju bara hur han blir då han blir förkyld så.. Det var mycket tråkigt att höra! =(

2009-06-05 @ 00:03:16
URL: http://skimra.blogg.se/
Postat av: Irena

Men åååh gumman, vilken otur ni har. Hoppas ni hittar ett annat datum i sommar. Väldigt tråkigt med din pappas födelsedag. Det hade varit jättefint.



Måste ses snart. Kram

2009-06-07 @ 18:12:52
URL: http://mystorybook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0