Filippas Fina Favorit saker.

Härlig dag.

Det blev inget igår med vännerna. Tony kände sig krasslig, men står på benen i alla fall. Inte mycket som nockar den mannen. Idag rullade vår vän "Nyan" förbi oväntat, kaffe blev det ju då förstås! Men inte Gevalia som man då kan tro, utan Nescafé i brist på annat. Satte oss i solen ute på verandan. Barnen fick hemma gjord yoghurt glass i solen.


glass i solen


Alltid kul att få besök. Barnen älskar Danne (som han heter egentligen), så de njöt och skulle visa hur de kan hoppa studsmatta. Tony var ju tvungen att visa vårt "hemma gym" som byggs i garaget också.


hemma gym


Vad barn har mycket energi! Helt sjukt. Men det är kul, men kan också göra en svimfärdig och illamående. Dock är det skönt att de är så nära i ålder så de sysselsätter sig och varandra bra. Nu får man utdelning för att skaffa barn tätt (13 månader mellan de första). De satt i sandlådan ett tag, och titta vad jag hitta. En strandad val! Haha.. nej, är ju en strandad haj. Tokigt.


sandlåda


Nu till Filippas Fina Favorit saker. Var bara tvungen att ta kort i trädgården i detta härliga vädret, synd att gräset inte hunnit bli så grönt. Är så inspirerad av sol och färger idag!


filippas vagn
Bugaboo vagn
www.bugaboo.com

Stroller Bag
www.elodiedetails.com


barbapappa
Barbapappa
Köpställe: boink (sickla)

bästa boken om mig
Köpställe: designtorget (sickla)

Lampa

Köställe: IKEA

Rosa apa (så fiiiin!)
www.blablakids.com

Rosa ram
Köpställe: lagerhaus

Napp (eska)
Köställe: ICA


bra att ha
Nattlampa från Lumilove
Köpställe: Babyplanet

Baby skallra från BRIO (absolut top favorit)

Köpställe: Clas Ohlsson


Härligt, härligt och återigen härligt!
/animegirl


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0