Alla är vaccinerade...

... Ja, iallafall i vår familj! Det tycker jag är superskönt då jag, Jonathan 4år, Wilma 3år och lilla Filippa 1 år ingår i riskgruppen. Läkare har sagt att det inte finns något alternativ gällande oss än att ta sprutan, till och med för lilla tjejen som i ålder ligger under för att få vaccinet (utgången gällande Filippa om hon får viruset är mycket ovisst och säkert inte av det positiva).

Så för strax över en vecka sedan fick vi vaccin på vår vårdcentral. Allt gick jätte bra och det rullade på smidigt trots mycket människor. Efter blev jag och Wilma trötta och ganska ömma i armen. Men Jonathan och Filippa körde på som vanligt fast de såklart var ömma, Filippa fick sin i benet och hade en rejäl bula i cirka 1 vecka.

Idag läste jag att två unga i Norge dött, de ingick i riskgrupperna. Idag vaccinerade sig min sambo, och det känns tryggt. Personligen tycker jag att alla som kan och får vaccinera sig SKA göra det. Ingen vet hur viruset slår på just dig eller någon i din närhet. Barn under 3 år får inte vaccineras, där säger man också att barn under 2 åe tar mycket hårt på viruset. Om alla tar ansvar för sig själva och omgivningen kan samhället få ner smittan, och detta är önskvärt då risken att viruset kommer mutera sig och bli ännu aggressivare finns!

Ni som ser Er som friska människor.. det finns ofriska också som blir hjälpa av att ni vaccinerar Er och håller smittan nere, och snälla tänk på alla små barn som inte får vaccin!

Ville bara säga min mening.

Sköt om!
/animegirl

Var är bilderna?

Hej...

bara en snabbis till.. mina bilder/foton från gamla blogginlägg har försvunnit. Jätte tråkigt tycker jag! Har säkert blivit något knas då denna blogg haft en domänpekning och den har nu tagits bort.. så vissa inlägg är lite lustida, där det står att det ska finnas bilder och så gör det inte det..

Just so you know!

Natti
/animegirl

Sugar Skull

Halloj.

Har inte blivit så mycket bloggande på sistone då minsta tjejen har varit mycket dålig i astman. Vi har legat på sjukhus och farit ut och in ganska länge nu. Äntligen ska vi få hem en alldeles egen Ailos! Hoppas att det gör vårt och lillans liv lättare..

För några kvällar sedan satt jag och pysslade med det jag tycker är kul.. och då kröp min allra första "Sugar Skull" fram, och färgglad blev den! Tycker den är söt, vad tycker du?tattoo, suger skull, av: cecilia svensson, animegirl, cicci, illustration, färgglad

Av: Cecilia Svensson. Bilden får EJ användas utan min tillåtelse

Sköt om Er!
/animegirl

RSS 2.0