Ville bara visa er...

Hej.

Vill visa er hur det sista uppslaget blev... det kan komma ändringar innan tryck.

Jag vill också passa på att berätta att boken är gjord utifrån mina tankar, känslor och förhoppningar gällande änglar. Min pappa är ju trots allt min ängel, så jag vet en del om sorg och saknad. Men jag vet också vilka tankar som orkat hålla mig upp när jag saknar honom som mest...


de tröttas land, det trötta landet, vi ses i drömmarna

bilden får ej användas

 

Millie och lilla Felicia, jag hoppas ni kommer att gilla "er" bok, som förhoppningsvis kan hjälpa andra i sorg och även samla in pengar så att fler barn överlever cancer. Jag hoppas att ni andra som är inne och tittar känner att det är en fin och trygg berättelse.

 

Nu är det också så att jag har börjat arbeta med var, hur, när den ska tryckas. Alla pusselbitar är inte på plats. Jag har just nu några spår att gå efter, men det är ett särskilt spår jag önskar högst, och jag hoppas innerligt på det! Kan tyvärr inte säga vad det är just nu...

 

Men självklart kommer jag blogga ändå :) Jag kommer fortsätta att berätta om bokens väg, men också om mina andra jobb och ytterligare bokprojekt.

 

Sköt om i massor, nu ska jag ta min ettåring som gräver ut soporna ;)

/Cicci


Kommentarer
Postat av: Lisa

Tårarna rinner, men så glad ändå. Otroligt fint slut!

2010-02-08 @ 15:47:43
URL: http://jagmamma.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Vill väldigt gärna läsa din bok, tycker det verkar vara en väldigt vacker bok om änglar, det jag läst av boken så upplever jag att du skriver på ett väldigt fint sätt inte bara sorg och gråt utan det vackra med att man har en alldeles egen ängel hos sig!! Tack för det, det värmer enormt i mitt hjärta. kommer garanterat köpa boken och med glädje skänka pengar till cancerfonden och följa din blogg.

Mvh Isabelle (Änglamamma till Oliver som dog i magen i vecka 38 2009-06-17)

2010-02-08 @ 17:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0