Överläkare och slangar...

Hej.

Just nu står allt lite still. Min minsta tjej på 1 år har varit sjuk ganska länge nu och i söndags åkte hon in akut med andnöd. Det var mycket allvarligt men efter 5 timmar av hårt jobbande på henne fick överläkare med hans team henne bättre.

Det var hemskt att se sitt barn ligga i massa slangar och ha så svårt att andas. Det var ett mycket kraftigt astma-anfall..

södersjukhuset, barnakuten, astma, astmaanfall, syrgas

Filippa när hon har lite lättare med andningen


Nu är vi hemma och hon får andas medicin från en ailos (maskin) 4 ggr/dag i två veckor till. Hoppas aldrig vi behöver vara med om ett anfall i denna kaliber igen!

Annars så pågår arbetet med boken, men jag ligger efter nu med alla sjukdomar hela tiden. Likaså hemsidan har blivit drabbad. Blev dock klar med en comic/popart bild som ska skickas till en tjej i England. Hoppas hon blir nöjd!

Lichtenstein, comic art, lineart, order, beställa

Bilden får ej användas utan min tillåtelse


Inom kort kommer det att gå att beställa personliga porträtt i olika stilar från min hemsida: www.animegirl.se. Det är handmålad lineart och handfärgläggning på digitalt vis med wacombräda och PS4. Jag arbetar efter högupplösta bilder och dina önskemål.

Sköt om,

Cicci


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh.. stackars er allihopa. Och lillan, att det ska bli så jobbigt för henne hela tiden =( Jag hoppas att det kommer att bli bättre för er.Jättefin bild!Kram

2009-12-17 @ 15:58:35
URL: http://skimra.blogg.se/
Postat av: Elin

Skitsnygg bild! me like

2009-12-17 @ 23:35:50
URL: http://dollyblossom.blogg.se/
Postat av: Linda

Jo tack här är det bra. Oliver är i början av ett astmaskov nu, men jag hoppas vi ska kunna dämpa det innan det bryter ut för mycket.Har ni några trevliga planer inför jul?

Underbart att hon är på bättreingsvägen!Kram

2009-12-18 @ 12:24:17
URL: http://skimra.blogg.se/
Postat av: gotteochvi♥

SV; TACK SÅ HEMSKT MYCKET! KIKA GÄRNA IN IGEN =) Usch, det måste vara bland det värsta som finns när ens barn blir sjuk. Jag blir alldeles till mig bara Algot har lite högre feber...!

2009-12-18 @ 13:28:57
URL: http://gotteochvi.blogg.se/
Postat av: Nath

Hoppas lillan blir bättre :( Krya på henne massa.

2009-12-21 @ 18:18:19
URL: http://onlynattan.blogg.se/
Postat av: nath

Man tänker alltid en extra gång över julen på familjen & sånt, man vill verkligen inte att någon ska bli sjuk eller vara sjuk. Barn är allt små fighters :)God jul till er med =) Kram

2009-12-21 @ 19:48:34
URL: http://onlynattan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0